Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Поліція почала розбирати барикади в центрі Єревану

  • 06.07.2015, 12:19
  • 907

Поліція почала розбирати барикади протестувальників на проспекті Баграмяна в Єревані, де проходить акція протесту проти підвищення тарифів на електроенергію.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на російську службу ВВС.

Поліцейські стягнулися до проспекту Баграмяна сьогодні вранці. Раніше поліція Вірменії розповсюдила заяву, в якій закликала учасників акції розблокувати проспект до 12:30 (11:30 за київським часом). Разом з поліцейськими приїхали спецпризначенці.

"Поліція Вірменії готується сьогодні відновити рух на проспекті Баграмяна, порушений приблизно протягом двох тижнів, у тому числі видаляючи предмети, що заважають руху", - йшлося в заяві поліції.

Демонстранти, в свою чергу, просили, щоб їм дали час до вечора. "Нас зараз тут мало. Дайте час, о 21:00 (20:00 за київським часом) ми зберемося і приймемо рішення. В іншому випадку ви провокуєте ситуацію. Це провокація. Ви будете відповідальні за все, що тут може статися. Ми нікуди звідси не підемо", - заявив представник протестувальників Давид Санасарян.

Раніше протестувальники заявили, що у разі, якщо до вечора понеділка їхні вимоги не будуть виконані, вони почнуть акцію "Крок вперед", просуваючись на крок ближче до президентського палацу.

Влада не прийняла ультиматум протестувальників.

Схожі новини