Передплата 2024 «Добрий господар»

Нині копію Ікони Матері Божої Неустанної Помочі вшановують у Городку

  • 05.07.2015, 19:56
  • 4 611

Сьогодні, 5 липня, копію чудотворної Ікони Матері Божої Неустанної Помочі доставлено до Городка (Львівська обл.).

Нині копію Ікони Матері Божої Неустанної Помочі вшановують у Городку
Нині копію Ікони Матері Божої Неустанної Помочі вшановують у Городку

23 червня Папа Римський Франциск освятив і поблагословив на дорогу до України копію Ікони Матері Божої Неустанної Помочі.

Цей образ Матері Божої походить з XIII століття. Був час, коли він опинився в забутті до моменту, коли один монах зі згромадження отців редемптористів, шукаючи за чимось у монастирських літописних записках, наткнувся на згадку про чудотворну ікону Пресвятої Матері Божої Неустанної Помочі. Тоді всі римські монахи почали розшукувати цю ікону і віднайшли дорогоцінну пам'ятку на превелику радість усьому християнському світу. На прохання монахів отців редемптористів, Папа Пій IX, передав віднайдену ікону в їхні руки, а в 1865 р. монахи, в присутності 20000 осіб, торжественно внесли її до своєї церкви св.Альфонса, де знаходиться оригінал ікони до сьогодні.

Пречиста Божа Мати допомагає всім тим, хто молиться перед цією іконою. Тому не тільки мешканці Риму, а й прочани зі всього світу прибувають до неї і просять Божу Матір у своїх скорботах, і Вона обдаровує всіх різними чудотворними ділами.

Городківчани моляться і просять в Матері Божої Неустанної Помочі мир і щастя Україні, спокою на рідній землі, і сподіваються, Божа Матір вислухає їхні прохання і зупинить війну.

Нагадаємо, копія Ікони Матері Божої Неустанної Помочі буде в Городку весь тиждень з 05 по 12 липня.

Схожі новини