Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Шахтарям заборгували майже 100 мільйонів

  • 03.07.2015, 19:02
  • 852

Зарплатний борг перед шахтарями державних підприємств досягнув 97,7 млн грн.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар Міністерства енергетики та вугільної промисловості Ганна Дудка.

"Станом на 1 червня 2015 року прострочена заборгованість із заробітної плати працівникам підприємств, що належать до сфери управління Міненерговугілля, які розташовані на підконтрольній органам влади України території, становила 246,9 млн грн. Упродовж поточного місяця сума боргу із заробітної плати перед працівниками зменшилася на 149,2 млн грн, або на 60,4 %. Станом на 30 червня борг становить 97,7 млн грн", - сказала Дудка.

За її словами, протягом червня повністю була погашена заборгованість на шести підприємствах ПЕК: ДП "Львіввугілля", ДП "Первомайськвугілля", ДП "Шахтоуправління "Південноподільське №1", ДП "ВК "Краснолиманська", ДП "Укртранснафтопродукт" та ДП "ДНІЦ СКАР".

У свою чергу, міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин скаржиться на відсутність державних дотацій при розрахунках із шахтарями. Він наголосив на необхідності якнайшвидшого розрахунку з працівниками.

Схожі новини