Передплата 2024 ВЗ

Шевченко хоче судитися з Ляшком

  • 04.07.2015, 15:55
  • 1 000

Екс-міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко заявив про намір подати позов проти нардепа Олега Ляшка.

Про це він заявив на прес-конференції в п'ятницю в Києві, передає Інтерфакс-Україна.

Шевченко заявив, що має намір притягнути до відповідальності за наклеп на свою адресу низку народних депутатів, зокрема лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

Крім того, екс-мініст хоче створити свою політичну команду.

"Я створю політичну команду з якісно нових людей, таких як Саша Боровик і Павло Шеремета, яких Яценюк "видавив" з уряду, як зараз чинить зі мною", - сказав він.

Він зазначив: "Разом ми продовжимо боротьбу проти корупції, за реформи, на благо України і простих людей".

Свою відставку Шевченко пояснює тим, що намагався проводити реформи в своєму відомстві і протистояти корупції, а не за політ на чартерному рейсі з Ніцци.

"Мене звільнили із зовсім інших причин. Головна причина мого звільнення в тому, що я повернув у державну власність 22 родовища нафти і газу, які були вкрадені бандою Януковича. Зараз мене хочуть звільнити для того, щоб повернути фірмі Ставицького ці родовища через Вищий адміністративний суд", - стверджує Шевченко.

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада за поданням Кабміну відправила у відставку міністра екології та природних ресурсів України Ігоря Шевченка.

Скандал довкола Шевченка спалахнув після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком газового олігарха Олександра Онищенка.

У свою чергу Шевченко заявив, що його хотіли відправити у відставку через боротьбу із корупцією.

Він також розповів, що Яценюк нав'язував йому у міністерство людей Януковича.

Схожі новини