Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Прес-центр АТО: "На Донбасі стало спокійніше"

  • 02.07.2015, 20:52
  • 1 419

Кількість обстрілів на Донбасі протягом дня зменшилась.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці у Фейсбук прес-центру АТО.

"Протягом дня прокремлівські загарбники близько 20 разів порушували умови припинення вогню. Впродовж дня інтенсивність обстрілів бойовиками проросійських незаконних збройних формувань позицій українських військ відносно зменшилась", - зазначили у прес-центрі.

"Бойовики обстрілювали позиції сил АТО вздовж усієї лінії розмежування сторін, але обмежувалися стрілецькою зброєю та протитанковими ракетними комплексами. Традиційно бойовики використовували важке озброєння. 122-мм гаубиці та 120-мм міномети гатили по населених пунктах, що неподалік Маріуполя. Зокрема, кремлівські найманці вчергове обстрілювали Опитне та Піски, що неподалік Донецька", - йдеться у повідомленні.

Вдень бойовики вели вогонь по підрозділах силах АТО в районі шахти "Бутовка" з танка.

"З протитанкових ракетних комплексів ворог неодноразово бив по Ленінському, що в районі Маріуполя. Також піддалися обстрілам позиції сил АТО поблизу Золотого та Трьохізбенки, що на Луганщині. Окрім цього, на Луганщині було зафіксовано декілька прольотів безпілотних літальних апаратів противника. Захисники України ефективно подавляли вогневі точки російсько-терористичних бандформувань з кулеметів та гранатометів", - зазначили у прес-центрі АТО.

Схожі новини