Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

СБУ перехопила вантажівки з російським алкоголем, що прямували до терористів

  • 02.07.2015, 17:19
  • 630

Крім цього, прикордонники затримали шість авто з курячим м'ясом, цукром та іншим продовольством, що їхали до окупованого Донецька.

Служба безпеки України спільно з прикордонниками затримала вантажівку на блокпості поблизу селища Березове Мар′їнського району Донецької області, яка везла бойовикам російські алкогольні напої. Про це інформує прес-центр СБУ.

«Водій та експедитор намагалися ввезти до Докучаєвська, який непідконтрольний українській владі, майже тисячу літрів підакцизних товарів виробництва Російської Федерації: горілка «Русский графин», пиво «Ипатовское» та слабоалкогольні напої», — йдеться у повідомленні.

Працівники фіскальної служби встановили, що українські акцизні марки на продукції мають ознаки підробки.

Також співробітники СБУ спільно з ДФС та ДПС викрили ще один канал незаконного переміщення продуктів харчування на непідконтрольну Україні територію. «На одному з заводів, що розташований в Кураховому Донецької області, виявлено шість машин, завантажених м’ясом курки, цукром та іншими продуктами. Встановлено, що автівки та вантаж належать донецькій фірмі, на адресу якої й планувалося доставити продукти харчування», — зазначають в СБУ.

Проводяться першочергові дослідчі дії.

Схожі новини