Передплата 2024 «Добрий господар»

Опитування: "Якби вибори міського голови Львова відбулися наступної неділі, то лідирував би Садовий"

  • 02.07.2015, 15:29
  • 2 652

Якби вибори міського голови Львова відбувалися наступної неділі, перемогу б здобув Андрій Садовий, якого підтримують 47% (47.3%) мешканців Львова, які мають намір голосувати.

Опитування: "Якби вибори міського голови Львова відбулися наступної неділі, то лідирував би Садовий"
Опитування: "Якби вибори міського голови Львова відбулися наступної неділі, то лідирував би Садовий"

На другому місці опинився би Володимир Гірняк, за якого готові віддати голос близько 10% (9,7) виборців. Третє місце посів Дмитро Добродомов з рейтингом в 6,5%. Такі результати соцопитування, яке 22-28 червня провів Український фонд “Громадська думка”.

Далі йдуть Руслан Кошулинський — 4,6%, у депутатів Ігоря Васюника та Оксани Юринець - понад 2% в кожного. Іншого кандидата обрали б майже 9%, ще 18% — не визначилися.

Роботою міської ради задоволені майже 25% львів’ян, не задоволені — 62%. Діяльністю ЖЕКів задоволені 23% мешканців, а 70% — не задоволені.

Найбільшими проблемами у Львові вважають вартість комунальних послуг - це 69% опитаних, якість послуг громадського транспорту - 47%, незадовільний стан доріг - 35%. Додатково респонденти вказували на вартість проїзду у транспорті, сморід у місті, каналізацію.

Лише 18% мешканців хотіли б взяти участь в обговорюванні передвиборчої програми кандидатів на посаду міського голови Львова. Більшість - це 67%, не виявили такого бажання.

79% не хотіли б стати членами політичних партій, для того щоб активніше впливати на місцеву владу. Лише 10% могли б проявити таку ініціативу, а 2% вже є членами партії. Решта респондентів не визначились щодо цього питання.

Що стосується виборів Президента, то майже 24% опитаних жителів Львова, серед тих, хто має намір голосувати, віддали б свій голос за Петра Порошенка. На другому місці — Анатолій Гриценко з результатом 13,5%. 11% готові віддати свій голос за Андрія Садового. Майже чверть респондентів не визначились.

Довідка.

Терміни проведення польового етапу дослідження — 22-28 червня 2015 року. Генеральною сукупністю дослідження було населення Львова віком від 18 років і старші. Обсяг вибіркової сукупності становив 600 респондентів. Метод дослідження — особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником. Місце проведення - м. Львів. Вибірка — багатоступенева, стратифікована з використанням випадкового відбору респондентів на останньому щаблі. Квотами у вибірці були — вік та стать. Помилка репрезентативності дослідження становить +/- 3,4%.

Джерело: galinfо

Схожі новини