Передплата 2024 ВЗ

У Черкасах згорів обласний драмтеатр

  • 02.07.2015, 12:13
  • 1 117

У Черкасах згорів академічний обласний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка.

У Черкасах згорів обласний драмтеатр
У Черкасах згорів обласний драмтеатр

Як повідомляє Держслужба з НС, повідомлення про пожежу надійшло о 14:49. Пожежа виникла на балконі 3 поверху глядацького залу і поширилася на покрівлю, площа пожежі становить близько 500 кв. м.

Пожежу локалізували о 16:30.

Мер Черкас Сергій Одарич у своєму фейсбуці написав, що впав дах над залом. Сам зал повністю вигорів. Сцену врятувала протипожежна завіса.

Двоє пожежників потрапили до лікарні з легким отруєнням димом.

За даними Одарича, перед тим, як викликати пожежників, працівники театру близько 20 хв намагалися погасити загоряння самостійно.

Оновлено о 21:54. Як повідомили в управлінні ДСНС України в Черкаській області,рятувальникам вдалося врятувати від вогню сценічну та адміністративну частини театру, де знаходяться інженерне обладнання, численні декорації та костюмерні, а також навчальні класи, гримерні, адміністрація і бухгалтерія .

"Станом на 18:00 з ознаками перегріву в Черкаську обласну лікарню було госпіталізовано троє рятувальників. Потерпілі перебувають у діагностичному відділенні на обстеженні. Стан їхнього здоров'я лікарі оцінюють як задовільний", - йдеться в повідомленні.

Схожі новини