Передплата 2024 «Добрий господар»

ГПУ повідомила, що знає місце перебування голови Апеляційного суду Києва

  • 01.07.2015, 20:03
  • 1 098

У відомстві не уточнили, де саме зараз знаходиться суддя.

Генеральній прокуратурі України відоме місце перебування голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка, про зникнення якого раніше повідомлялося у ЗМІ.

«Генеральна прокуратура знає, де він перебуває», — сказали у прес-службі відомства, проте не уточнили, де саме перебуває Чернушенко.

Раніше в середу Телеканал 24 повідомив, що голова Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко, дозвіл на затримання й арешт якого напередодні дала Верховна Рада України, 1 липня не з'явився на робочому місці.

ЗМІ звернулися до прес-служби суду за дательною інформацією щодо цього факту. Проте представники прес-служби неохоче говорили з пресою.

Дружина пана Чернушенка сказала, що її чоловік у відпустці і швидко завершила розмову.

Нагадаємо, Генпрокурор Віктор Шокін та в.о. голови СБУ Василь Грицак повідомили, що в Чернушенка вилучено $6,5 тис., приблизно 30 тисяч гривень, ключі від 5 машин, зареєстрованих на його родичів, картки на пальне (14 тонн).

Шокін наголосив, що голова Апеляційного суду відмовляється давати свідчення щодо походження вилучених у нього коштів та цінностей.

Тим часом, сам Чернушенко запевняє, що всі вилучені в нього кошти та речі належать йому по праву і жодного відношення до корупції не мають.

24 червня ГПУ повідомила Чернушенку про підозру.

Також Антон Геращенко опублікував "корупційне" листування Чернушенка.

Схожі новини