Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Аваков ліквідував ДАІ на Миколаївщині

  • 01.07.2015, 15:18
  • 917

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оголосив про ліквідацію Державтоінспекції у Миколаївській області та створення замість неї патрульної служби.

Про це повідомляє "НикВести".

"Мені набридло дивитися в безсоромні очі ДАІшників. Ми тут з губернатором не для приємних речей. ДАІ буде ліквідовано - за день-два буде підписаний новий закон про поліцію. Ми прийняли рішення підписати указ, згідно з яким весь склад ДАІ (Миколаївської області, - ред.) буде виведено за штат і звільнений з посад. У четвер ви повинні прибути в міліцію для визначення порядку атестації. Кожен, хто хоче працювати в новій поліції - повинен довести це.

Я заявляю про початок конкурсного прийому з 27 липня. До того часу всі функції Державтоінспекції виконуватимуть спецпідрозділи "Миротворець", "Миколаїв" і "Кобра", - заявив Аваков.

За його словами, відповідний указ вже підписаний - зі штату виведені 312 працівників. На його думку, звільнення 2-3 людей не призведе до суттєвих змін.

Аваков додав, що замість ДАІ в області буде створена патрульна служба на зразок Києва. За його словами, зарплата працівника патрульної служби складатиме близько 8 тисяч грн.

Схожі новини