Передплата 2024 «Добра кухня»

Бойовики вночі посилено обстрілювали район Маріуполя

  • 01.07.2015, 08:52
  • 971

Впродовж минулої доби, 30 червня, проросійські бойовики 53 рази обстріляли позиції українських підрозділів застосовуючи при цьому важке озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Вночі з окупованого Донецька по наших позиціях біля Пісків та Новгородського бойовики активно били з мінометів калібру 120 та 82 мм. Зафіксовано, зокрема, використання злочинцями запалювальних мін", - йдеться в повідомленні.

На Артемівському напрямку важкі міномети та гранатомети бойовиків гатили по Ленінському, Кіровому, Лозовому, Луганському та Майорську.

На Луганщині 120-мм міни та гранати вибухали на позиціях українських військових поблизу Станиці Луганської та Новотошківського. Також Станиця Луганська була обстріляна із зенітних установок.

"Але найбільш активно бойовики діяли на підступах до Маріуполя. З різноманітного озброєння декілька разів було обстріляно Широкине. А близько опівночі зі 122-мм гаубиць та переносних версій РСЗО "Град" кремлівські найманці вдарили по Бердянському. Завдяки своєчасним та професійним діям українських воїнів спроби російсько-терористичних бандформувань знайти прогалини в нашій обороні залишаються марними. Вогневі засоби противника вчасно ідентифікуються та подавляються", - передає прес-центр.

Схожі новини