Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Коломойський взяв під контроль дорогу Львів-Івано-Франківськ

  • 24.06.2015, 17:49
  • 2 596

Компанія з орбіти олігарха за ₴245 млн відремонтує дорогу від Давидова до межі області.

Служба автомобільних доріг у Львівській області за результатами відкритих торгів замовила ремонт дороги H-09 Мукачеве — Львів у ТОВ «ПБС» за майже ₴245 млн.

Дорогу Мукачеве — Рахів — Богородчани — Івано-Франківськ — Рогатин — Бібрка — Львів ремонтуватимуть на ділянці від підльвівського села Давидів до межі Івано-Франківської області. Ця дорога веде до туристичного комплексу «Буковель», який розташований у селі Поляниця Івано-Франківської області.

Від межі Івано-Франківської області до курорту «Буковель» приблизно ще 180 км.

Як повідомляють «Наші гроші. Львів», на тендер прийшло 5 компаній, утім пропозиції двох одеських фірм було відхилено через низку зауважень. До участі допустили ТОВ «ПБС», ТОВ «Техно-Буд-Центр» і ТОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Переможцем визнали «ПБС», яка пропонувала свої послуги найдешевше.

Основним власником ТОВ «ПБС» є 38-річна Іванна Непик. Незначна частка у фірмі (0,17%) також належить Галині Колибабюк. В профілях у соцмережах обидві жінки вказали, що останнім їх місцем праці був туристичний комплекс «Буковель».

Про Іванну Непик також відомо, що вона є бізнес-партнером Віктора Шевченка, рідного брата екс-гендиректора туристичного комплексу «Буковель», нардепа від БПП Олександра Шевченка. Разом вони є власниками ТОВ «Ресурсна компанія», де Непик належить лише 1%.

Галина Колибабюк теж пов‘язана з ТК «Буковель». Вона володіє 0,016% у фірмі «ТР-Тур», де решта статутного капіталу належить Роману Родзоняку, колишньому власникові та директорові ТОВ «Парктур» — компанії, яка управляє основними готелями курорту. Родзоняк також був керівником ТОВ «ПБС», представляв інтереси фірми «Скорзонеру» під час будівництва інфраструктурних об’єктів в Івано-Франківську. «Скорзонера» Ігоря Коломойського будувала основні об’єкти в «Буковелі».

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини