Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нацполіція відкрила провадження щодо аварії із сином Вірастюка

  • 03.12.2017, 14:29
  • 5 274

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП на бульварі Лесі Українки у Києві, під час якої постраждав старший син українського силача Василя Вірастюка на ім'я Адам

Про це у Facebook повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Вчора, 2 грудня, близько 16:00 на перехресті бульвару Лесі Українки з вулицею Івана Кудрі автомобіль на переході збив хлопця, який на зелене світло переходив проїзну частину. Внаслідок інциденту потерпілий дістав тілесні ушкодження. Після ДТП водій іномарки втік. Правоохоронці розшукують водія - порушника та просять відгукнутися усіх свідків та очевидців", - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП слідчі Печерського управління поліції відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Столичні поліцейські звертаються до свідків з проханням надати будь-яку інформацію щодо особи підозрюваного.

Син Вірастюка потрапив у жахливу ДТП у Києві

Сина українського стронгмена й актора Василя Вірастюка збили на пішохідному переході в Києві.

Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"2. грудня близько 16:00 на пішохідному переході збили нашого старшого сина Адама, одразу скажу що з ним зараз вже все добре. Адам рухався з вулиці Івана Кудрі, переходив світлофор, що на бул. Лесі Українки, на зелений знак для пішоходів. У цей момент автомобіль сірого кольору, попередньо TOYOTA COROLLA, не пропустивши Адама, збив його, зупинився на 2-3 секунди і втік!" - пише Вірастюк.

Нині з Адамом все добре.

"У нього була часткова амнезія (втрата пам'яті), ввечері ми були на огляді у нейрохірурга, де провели обстеження, зробили МРТ", - повідомив спортсмен.

Схожі новини