Передплата 2024 «Добре здоров’я»

О Боже, які мужчини!

Завидних холостяків України журналіст «ВЗ» «розкрутила» на відвертість про їхнє особисте життя.

Нелегка доля публічного холостяка. На пошуки другої половинки їм не завжди вистачає часу. Звичайно, планка вимог у багатих та знаменитих висока. Нардепи, міністри, політики прагнуть знайти насамперед надійну подругу, з якою можна піти і у вогонь, і у воду, знайти гармонію, щоб створити міцну сім’ю. Завидні наречені прагнуть, щоб їх любили не за соціальний статус чи гроші. Шукають почуття, позбавленого фальші. Хочуть, щоб за будь-яких життєвих обставин кохана підтримала, заспокоїла, порадила... Журналіст “ВЗ” розшукувала завидних холостяків України.

Андрій ЛОЗОВИЙ

28 років, народний депутат України від Радикальної партії, заступник лідера цієї політсили Олега Ляшка

Нардеп-“ради­кал” — колекціонер раритетів та дорогих речей. Має чималеньку колекцію вин, картин, меблів XIX століття і навіть... святі мощі. Полюбляє елітні годинники різних марок — Ullyse Nardin, Perrelet, Romain Jerome, Zenith. Задекларував автомобіль Toyota Sequoia, квартиру у Києві площею 39 “квадратів” (взяті в оренду). Офіційно заробляє на рік майже 70 тисяч гривень, ще 80 тисяч 559 гривень — кошти, пов’язані з виконанням депутатських повноважень. Згідно з електронною декларацією готівки у Лозового — 50 тисяч доларів, 150 тисяч євро, 800 тисяч гривень.

“Щодо образу ідеальної жінки не потрібно заганяти себе в якісь рамки, обмеження, бо ніколи не будеш щасливим, — розповів Андрій Лозовий “ВЗ”. — Звичайно, жінка має бути красива, розумна, має бути надійним другом. Тут не працює математика, тут працює хімія”.

Запитую, які подарунки колись робив коханим, з якими зустрічався. “Чого я тільки їм не дарував! Обов’язково квіти! Їх треба дарувати жінкам якомога частіше. Також хороший подарунок для дівчини — річ, яка приємна для душі і водночас практична. Наприклад, шалик, сумочка, окуляри... Презент має бути красивим!”.

Назар ХОЛОДНИЦЬКИЙ

32 роки, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, заслужений юрист України

На своїй першій прес-конференції, яку дав після представлення на посаді керівника САП, Назар кокетливо і “скромно” назвав себе завидним холостяком України. “Я — неодружений, дітей не маю. Завидний холостяк!”. Ну що ж, дівчата, подивимося, якими статками володіє головний антикорупційний прокурор України. Назар має двокімнатну квартиру у Вишневому (Києво-Святошинський район) площею 60 “квадратів” (помешкання йому допомогла придбати мама, на плечі холостяка впали лише витрати на ремонт), орендує у цьому місті кімнату в гуртожитку площею 17,6 квадратних метра. Має у власності дві земельні ділянки в Білогородці (Києво-Святошинський район). З його електронної декларації незрозуміле цільове призначення ділянок — чи для дачних потреб, чи, скажімо, для зведення особняка. Їздить машиною Volkswagen Touareg 2013 року випуску (придбав авто за 900 тис. грн.). В одному з інтерв’ю сказав, що мріє про ще одну автопокупку — жовтий Chevrolet Camaro, як у фільмі «Трансформери». На посаді керівника САП на місяць заробляє по 120 тисяч гривень. На депозиті в банку зберігає 200 тисяч гривень, серед готівки — 70 тисяч доларів, 17 тисяч євро.

Назар каже, жінка його мрії має гармонійно поєднати дві складові — вроду та розум. Обиратиме свою кохану за покликом серця і свято вірить у доленосну зустріч. “Це має бути жінка, зустрівши яку, зрозумієш, що хочеш провести з нею решту життя. Повинна бути доброю матір’ю для дітей, берегинею домашнього вогнища”, — наголошує завидний холостяк.

Давід САКВАРЕЛІДЗЕ

36 років, екс-заступник генпрокурора України, член Ради партії «Рух нових сил»

Політик з команди Міхеїла Саакашвілі володіє квартирою у Грузії площею 102 метри квадратні, у Киє­ві орендує квартиру площею 70 “квадратів”. За станом на 2016 рік його річна зарплата становила 138 тисяч гривень, доходи від здачі в оренду помешкання — 810 тисяч гривень. Тримає готівкою 10 тисяч доларів.

Грузинський серцеїд — у пошуках своєї ідеальної жінки. Каже, мріє одружитися з українкою.

Давід зізнався, що мав серйозні стосунки з українками, але до весілля справа не доходила. Пояснює це тим, що у стосунках зникла пристрасть.

“Сподіваюся, у мене з особистим все складеться, — розповів завидний наречений з грузинським корінням. — І що невдовзі познайомлюся з тією єдиною, яка сприйме мене таким, який я є. Мій типаж жінки — активна, самодостатня, має мету. Не повинна психологічно залежати від чоловіка. Жінка не повинна сидіти вдома, варити борщі. Має реалізуватися у кар’єрі. Хоча, якщо вміє готувати борщ — це супер. Люблю цю українську страву!”.

Володимир ПАРАСЮК

30 років, народний депутат України

2016 року Володимир Парасюк задекларував річну зарплату нардепа — 161,5 тисячі гривень, 169,8 тисячі — кошти, пов’язані з виконанням депутатських повноважень. Тримає на депозиті в банку майже 9 тисяч гривень,

“Жінка, яка приверне мою увагу, — та, яка б мене зрозуміла, — сказав Володимир журналісту “ВЗ”. — Мені повинно бути з нею цікаво, аби щодня хотілося тягнутися до неї. На тридцятому році життя добре пристосований до побуту. Тож жінка мені потрібна лише для любові! Ціную в дівчатах їхнє бажання саморозвитку. Не хочу, щоб моя дружина перетворилася на домогосподиню”.

Володимир Парасюк жартує: “Одружуся тоді, коли в країні стабілізується ситуація”. “Звичайно, одружуся, коли знайду людину, з якою хочу провести все життя, — продовжує розмову. — Любов — то така штука... Може завтра тебе зловити, і ти вже нікуди не подінешся. Планував зробити пропозицію колишній дівчині. Та Майдан, війна на сході змінили моє життя. Не вийшло... Потім розійшлися, але залишилися хорошими друзями”.

Запитую, чи шкодує за колишніми. “Серйозно зустрічався з двома дівчатами: з кожною орієнтовно по чотири роки, — відповідає. — Після розставання залишилися у хороших теплих стосунках. Навіщо шкодувати? Хіба можу щось змінити? Не поверну час назад, життя триває. Можливо, шкодую лише за неправильні вчинки”.

Єгор ФІРСОВ

29 років, політик, народний депутат VII-VIII скликань, голова політичної сили «Альтернатива»

Єгор — імпозантний мужчина з приємною усмішкою. Уродженець Авдіївки Донецької області. В електронній декларації за 2016 рік вказав квартиру площею 56,2 “квадрата” у Донецьку, майже 30 тисяч гривень зарплати, готівку — 38 тисяч гривень, 2 тисячі доларів.

“Шукаю кохану жінку. Сподіваюся, можливо, вже знайшов її, — сказав Єгор Фірсов журналісту “ВЗ”. — Найголовніше, щоб були почуття. Кохана половинка має бути другом. У стосунках має бути довіра”.

Єгор Фірсов каже, з ним можна познайомитися у будь-яких місцях — на вулиці, в кав’ярні, у соцмережах. “Можу познайомитися будь-де, головне — щоб людина була мені цікавою”, — каже холостяк.

Єгор Фірсов не вважає, що потрібно знайти собі як пару відому бізнес-вумен чи політичну активістку всеукраїнського рівня. “Знаменитість — другорядне питання, — відповів він. — Головне — кохання”.

Презенти для коханої підбирає залежно від її захоплень. Якщо вона шопоголік — дарує обновку, любить фільми — гайда в кінотеатр. “Треба якомога частіше дарувати квіти, — каже Єгор Фірсов. — Це жінкам приємно”.