Передплата 2024 «Добра кухня»

Завидні холостяки Львівської міської ради

Шукають надійних коханих половинок, самодостатніх жінок, які вдало поєднуватимуть кар’єру та охорону сімейного вогнища.

Їхнє життя сповнене діловими зустрічами, нарадами, участю в конференціях... Вони успішні, активні, впливові і цілеспрямовані. Мабуть, на особисте життя їм бракує часу. Або просто не щастить у коханні. Бо у розділі паспорта “Сімейний стан” досі немає штампа. Журналіст “ВЗ” розповідає про завидних холостяків Львівської міської ради — депутатів сьомого демократичного скликання: яку кохану шукають для сім’ї, де зазвичай знайомляться і на які романтичні вчинки йдуть заради стосунків?

Серед депутатського корпусу Львівської міської ради поменшало неодружених. Нещодавно одружилися два депутати від БПП “Солідарність” — Петро Адамик та Віталій Свіщов. Торік статус неодруженого втратив громадський активіст, засновник ГО “Варта-1”, депутат від фракції “УКРОП” Ігор Зінкевич. У травні 2018 року зі статусом холостяка попрощається 25-річний депутат-“укропівець” Любомир Босаневич. Нещодавно він зробив своїй дівчині Ірині Римар пропозицію руки і серця. “Наприкінці весни наступного року відгуляємо весілля, — сказав “ВЗ” Любомир Босаневич. — Запрошу на святкування 100-150 гостей, зокрема колег-депутатів. Зараз з головою поринув у пошук ресторану для весілля. Зустрічаюся з Іриною чотири роки, познайомилися у Києві на Майдані (вона відповідала за швидку медичну допомогу). Холостякам мерії пораджу закохатися і негайно розпрощатися зі статусом самотнього чоловіка”.

На першому місці рейтингу завидних холостяків-депутатів Львівської міської ради — відомий бізнесмен з Винників, ресторатор, готельєр, власник ФК “Рух” Григорій Козловський(фракція БПП “Солідарність”). Йому 46 років, батько трьох дітей. Має онучку, старший син Святослав одружився. Згідно з декларацією про доходи за 2015 рік, заробив 998 тисяч 500 гривень, володіє сімома земельними ділянками, будинком у Винниках площею 249 “квадратів”, дев’ятьма квартирами. Торік задекларував три дорогі годинники, шість автівок, 112 тисяч доларів, 38 тисяч євро, 725 тисяч гривень.

Григорій любить подорожувати екзотичними країнами, колекціонує дорогі годинники та автівки. У вільний від роботи час має хобі — плавання. Каже, саме плавання зганяє буденний стрес, розслаблення у воді допомагає прийняти правильне рішення. Кілька років Григорій зустрічається зі співачкою Юлією Думанською. Юля не раз у своїй сторінці соцмережі Instagram виставляла спільні з Григорієм фото з подорожі. Фотографувалася Юля і у весільній сукні. Але пізніше “заспокоїла” зворохоблену публіку, що це була лише фотосесія.

На питання, коли весілля, Григорій любить віджартовуватися: “Скоро дізнаєтеся”. Ходять чутки, що весілля мало бути у жовтні-лютому, але наразі офіційно Григорій Козловський свій холостяцький статус не змінив.

36-річний депутат від “Самопомочі” Максим Колядаза спеціальністю психолог, працює асистентом кафедри психології в УКУ, з 2007 року — підприємець. Офіційні доходи депутата скромні — заробляє на рік майже 55 тисяч гривень, з них 23 тисячі — від викладацької діяльності, плюс доходи від підприємницької діяльності — 48 тис. грн. Має квартиру площею 50 квадратних метрів.

Максим уже пропонував руку і серце одній жінці, але це була не його доля. “Шукаю жінку з природною красою, доглянуту, милу, — каже Максим. — Чим менше на ній макіяжу, тим швидше вона мені сподобається. Не маю ідеальних параметрів щодо зовнішності, наприклад, зріст — 1,80, брюнетка-блондинка. Звертаю увагу на дівчат, які одягаються у стилі кежуал (“зручний мінімалізм”, комфортний одяг для повсякденного життя) або в діловому стилі. Подобаються насамперед розумні жінки. Коли буду ділитися з нею своїми ідеями, мені важливо, щоб мене зрозуміла. Оскільки я людина творча і мої ідеї б’ють фонтаном, — потрібна жінка, яка б, з одного боку, повертала мене до реалій, а з іншого — вибудовувала береги для мого творчого потоку”.

Максим Коляда — романтик, своїм коханим дарує на побаченнях вірші, які сам пише. “Люблю відвідувати цікаві та змістовні івенти, — каже. — Зі своєю дівчиною піду на концерт класичної музики, а не у нічний клуб. Знайомлюся на конференціях, не на вечірках”.

29-річний депутат від фракції “Українська галицька партія” Ігор Дякович— член міжнародного руху спільнот «Віра і Світло», працює дяком у храмі Вознесіння Господнього. За рік заробляє 57 тисяч гривень, плюс 14 тисяч гривень пенсії. У банку на депозиті тримає 4 тисячі доларів, 1272 грн. Є співвласником квартири площею майже 60 “квадратів”.

Наразі Ігор здобуває другу вищу освіту, він студент Київського національного університету імені Шевченка (спеціальність «Правознавство»). Коли журналіст “ВЗ” зателефонувала, щоб поговорити про холостяцьке життя, Ігор складав іспит в університеті. “Робив чи не робив пропозицію руки і серця, але наразі я холостяк, — сказав Ігор Дякович. — Моя ідеальна жінка — хороша мама, і щоб була підтримкою для чоловіка. Жінка має бути самодостатньою”. Ігор Дякович робить своїм коханим жінкам презенти, які можна надовго закарбувати в пам’яті. “Дарую не золоті ювелірні вироби, а походи в кінотеатр, на концерти. Обов’язково дарую квіти”, — підсумував завидний холостяк Ігор.

Депутату від “Самопомочі”, штатному раднику міського голови із загальних питань Львова Андрію Шевціву— 29 років. Він мешкає у квартирі з батьками у Франківському районі, а інколи (коли допізна затримується зі справами в центрі) йде до бабусі, яка живе в центрі. Андрій Шевців задекларував 157,7 тисячі гривень зарплати, 27,3 тисячі гривень матеріальної допомоги.

“Люблю розумних жінок, — сказав журналісту “ВЗ” Андрій Шевців. — Щоб жінка з розумінням ставилася до моєї роботи. А її у мене багато. Не маю вихідних, не часто йду у відпустку. Більшість чоловіків шукає жінку, схожу на маму. Моя дівчина має бути такою, яка зійдеться з моїм характером. Коли планую одружуватися? Як зорі зійдуться...”.

Колаж Ігоря НЕСТЮКА

Схожі новини