Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Людський організм просвічує… очима

У кольорах бачить і тіло, і душу.

У Рівному Володимир Негрєшний (на фото) давно зажив слави людини-рентгена. Бо очима «просвічує» організм хворого, наче рентгенівськими променями. Але медичний апарат дає чорно-білу картинку, а Негрєшний усі органи бачить у кольорах!

З ікони вийшла кульова блискавка і влучила в груди

Володимир Негрєшний з дитинства бачить людину у незвичному для всіх ракурсі. Малим не міг зрозуміти, чому. Бо звертав увагу не на одяг, риси обличчя, а насамперед на веселкові барви, якими «світилися» всі навколо.

— Здібності дали про себе знати після одного випадку, — згадує. — Мені не було й п’яти років. Влітку гостював у бабусі Надії на Хмельниччині, у селі Полянь Славутського району. Надворі стояла неймовірна спека, аж млосно робилося. Бабуся десь вийшла із хати, а я залишився у кімнаті сам. Раптом помітив світло, що вийшло з ікони, яка висіла на стіні. Воно сформувалося в кулю і влучило в мене, просто у груди. Відлетів на кілька метрів. Думаю, це була кульова блискавка.

До тями прийшов, коли біля нього вже сиділа бабуся. У роті був неприємний присмак металу. Хлопчик розповів, що з ним сталось. Бабця промовила: «У тебе увійшла велика сила, тебе будуть знати всі».

Відтоді почала хлопця навчати своєї мудрості. Була знахаркою, дуже людям допомагала: вміла вроки знімати, хвороби замовляти, краще від гідрометцентру вгадувала погоду.

Проводив прийоми в лікарні з… 12 років

Після цього Володя почав хворіти. Пізніше зрозумів: до нього чіпляються недуги, які бачить в інших.

А у 12 років уже мав пацієнтів, яких приймав у дитячій лікарні! Феноменальними здібностями підлітка зацікавився лікар, коли від медсестер почув, що хлоп’я знімає товаришам по палаті біль після операцій. Його тоді запитали, що ще може, і хлопець зізнався, що бачить хвороби. Щоб перевірити, чи правду каже, вдалися до експерименту: запросили проводити прийоми в лікарні під наглядом медиків. Ті брали історії хвороби, кликали пацієнтів, а Володя лише дивився на людей — і видавав їхні діагнози. Без рентгену, УЗД…

Після виписки Негрєшного ще довго кликали в лікарню допомагати. Потім люди почали приходити до хлопця додому.

— Я повертався з уроків, а біля будинку вже стояла черга, — згадує Володимир Негрєшний.

Тоді ж, у 12-річному віці, батьки возили Володю до Львова на міжнародний конгрес, присвячений розвитку екстрасенсорних можливостей людини. Фахівці підтвердили, що у хлопчика великий енергетичний потенціал

Гординя провокує хвороби

Негрєшний закінчив інститут Української асоціації народної медицини у Києві. До нього пішов люд з усіх куточків України, з найрізноманітнішими проблемами. Володимир не лише діагностував, а й допомагав зцілитися. Були непоодинокі випадки одужання навіть онкохворих.

— Раніше я працював так: хвороби бачив у кольорі ніби у 3D-форматі і лікував пацієнтів біоенергетикою. Брався, лише якщо органи світились у світлих барвах. Якщо зображення було темно-бордове — вже відправляв до лікарів. Якщо коричневе, чорне, казав рідним: «Залиште людину, бо їй мало лишилося часу». Завжди дивився і на душу. Якщо вона чиста — сяє золотистим. Пізніше відчув, що після такої діагностики у мене болять очі, почав падати зір. І я почав зчитувати те, що для лікування треба, з інформаційного поля людини. Хворі ж, як правило, йдуть, коли вже знають свій діагноз. Для чого показувати шоу? Я запитую, коли почалися проблеми, ми разом шукаємо причини на рівні психосоматики — і запускаємо механізм самозцілення.

Володя розповідає: все погане в житті людини відображається на її здоров’ї. Скажімо, образа на себе викликає розлади печінки і жовчного міхура. Якщо людина довго терпить образи, вони накопичуються й провокують проблеми статевої системи. А чи не найстрашнішою називає гординю, бо вона цілковито руйнує фізичний стан, блокує мозок, душу й викликає смертельні хвороби, зокрема і рак.

— Чим більше реагуємо на негативні ситуації, тим більше в нашій аурі пробоїн. Їх треба латати, інакше — хвороби. От я завжди буваю у хорошому настрої. Це правило життя. Коли стається щось погане, вам важко, найперше раджу нехитрий захист: промовте «Господи, помилуй» і «Я є любов». Енергетика вже почне вирівнюватися.

Рівненська область.

Схожі новини