Передплата 2024 «Добра кухня»

Жертви нападника з психлікарні досі у реанімації

Десятьох пацієнтів психіатричної лікарні зловмисник травмував склом розбитого вікна.

Як вдалось дізнатись журналісту ВЗ дореанімаційного відділення Комунальної 8-мої міської клінічної лікарні у тяжкому стані доправили двох потерпілих. Одного пацієнта нападник вдарив у живіт гострою скалкою, а іншому порізав шию та пошкодив артерію. Як розповідають лікарі, зараз життю постраждалих нічого не загрожує.

Загалом 8-ої комунальної лікарні госпіталізували шість пацієнтів психлікарні. Медики надали їм необхідну допомогу, зараз їх стан стабільний.Ще п’ятьох поліцейських, які теж отримали незначні тілесні ушкодження, відпустили додому.

Чоловіка, який влаштував кривавий погром у психлікарніізолювали. Як розповіли у поліції,нападнику вручили підозру за статтею 115 («Замах на вбивство двох і більше осіб») Кримінального кодексу України. Сьогодні йому оберуть міру запобіжного заходу: імовірно він буде і надалі знаходитись у психіатричній лікарні, проте під вартою. Також, у поліції повідомили, що зловмиснику проведуть психіатричну експертизу.

Нагадаємо, чоловік, який вбив власного батька, вдаривши його 72 рази ножем, взяв у заручники 76 пацієнтів психіатричної лікарні.

Пацієнту психлікарні, який взяв в заручники понад 70 осіб, оголосили підозру

Пацієнту львівської обласної психіатричної лікарні, який взяв в заручники понад 70 осіб і поранив 15, оголошено підозру у замаху на вбивство.

Про це повідомили в головному управлінні Нацполіціі Львівської області.

Чоловіка утримують під вартою в одному з корпусів Львівської обласної психіатричної лікарні.

За фактом інциденту порушено кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство".

Департамент охорони здоров'я призначив службове розслідування щодо цього інциденту.

Директор департаменту охорони здоров'я Львівської обладміністрації Ірина Микичак повідомила, що троє пацієнтів перебувають у важкому стані, за їхнє життя борються медики лікарні швидкої допомоги та 8-ї клінічної лікарні Львова.

У львівській психіатричній лікарні пацієнт захопив заручників та порізав людей

30-річний львів’янин, пацієнт психіатричної лікарні, взяв у заручники десятки співмешканців, в результаті чого троє з них отримали важкі поранення

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова у Facebook.

4 серпня, близько 19.00 у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення від працівника львівської психіатричної лікарні, розташованої по вулиці Кульпарківській, про те, що в одному з відділень медичного закладу пацієнт утримує заручників, погрожуючи вчинити над ними фізичну розправу.

На місце події першими прибули працівники патрульної поліції міста Львова. Командир батальйону Роман Бліхарський прийняв рішення про штурм заблокованого приміщення. Патрульні локалізували зловмисника та звільнили заручників. Під час штурму п’ятеро поліцейських отримали тілесні ушкодження.

Особу зловмисника встановлено — це 30-річний львів’янин, котрий за рішенням суду від 2013 до 2017 року перебував у лікарні на примусовому лікуванні за вбивство батька. Він наніс загиблому 72 ножових поранення.

Трохи більше ніж місяць тому чоловік був відпущений додому, проте за клопотанням родичів сьогодні об 11.00 знову був поміщений у медичний заклад. Близько 19.00 чоловік почав поводитись неадекватно, заблокував двері у відділення, де перебували 76 пацієнтів, пошкодив майно та розбив вікна. Склом з розбитого вікна чоловік травмував десятьох пацієнтів, троє з

Схожі новини