Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Туреччині українські туристи підхопили небезпечний вірус....

Турист, який відпочиває у готелі на популярному турецькому курорті в Анталії, б'є на сполох через небезпечний вірусу, яким захворів він і його сім'я.

Про це у себе на сторінці в Facebook написав український політик Віталій Купрій.

За словами нардепа, зараз на одному з курортів Туреччини відбувається жахлива ситуація. Він наводить слова свого товариша, який опинився у складній ситуації.

"Зараз у Туреччині, приїхали 20.07, на третій день молодша дитина захворіла вірусом Коксакі, але тоді лікарі не сказали, що це. Після цього перехворіли всі, хворію зараз я, форма хвороби страшна: 4 дні температура 40, потім висип розміром з горох по всьому тілу і лопає, не сплю третій день плюс діарея. І таке було з усіма членами сім'ї", - пише хворий відпочиваючий.

Він також додає, що "готель викручується і не визнає нічого".

"Ця хрень заразна. Інкубаційний період від 10 днів до місяця і заразитися можна повітряно-крапельним шляхом. І ми їдемо в Київ 03.08", - попереджає потерпілий.

Чоловік зазначає, що готель відмовляється сприяти і допомагати. "У готелі близько тисячі осіб, кожна третя дитина хворіє або перехворіла, але ніхто не визнає цього", - повідомляє він.

"Оскільки вірус може масово потрапити в Україну просто на загальному літаку і ніхто нічого не робить. Звертаюся до консула за допомогою, але хочу щоб всі також знали про проблему", - додає потерпілий.

Чоловік також додав фото, де видно, як поширюється вірус і якими симптомами проявляється.

Схожі новини