Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Комфорт та зручність за доступною ціною:львів’яни протестували та оцінили нові та оновлені автомобілі Chery

У розпалі літа компанія «Галичина-Авто» приготувала жителям Львова приємні сюрпризи.

Зокрема, можливість пройти тест-драйв та познайомитися з новими та оновленими моделями Chery — кросоверамиChery Tiggo 2, Tiggo 3 FLі Tiggo 5 FL.«Вишневий сезон з Chery — чудова можливість поєднати покупки в улюбленому ТРЦ зі знайомством з доступними і якісними кросоверами. У межах заходу кожен охочий зміг взяти участь у тест-драйві новинок від автомобільного бренду Chery та отримати солодке заохочення.

Цього разу до уваги поціновувачів свободи пересування, сучасного функціоналу і привабливої, стильної зовнішності представили абсолютно новий на українському ринку компактний кросовер Сhery Tiggo 2 і його «старших братів» — настільки ж стильних ззовні, але більш потужних і великих Tiggo 3 FL і 5 FL.

Заступник гендиректора з торгівлі «Галичина-Авто» Юрій Брецко розповів: «Цьогоріч покращились комплектація, дизайн та оснащення цих автомобілів. В Україні та світі на сьогодні спостерігаємо тенденцію до збільшення продажу саме кросоверів, що сягнули вже більше половини всіх продажів. Найбільшою популярністю на сьогодні користується Chery Tiggo 2. Перш за все, думаю, це завдяки доступній ціні — вона стартує від 288 тис. грн. Автомобіль Chery — оптимальний за ціною, якісний, безпечний автомобіль, який стане надійним партнером не тільки в міському повсякденному режимі, а й подолає легке бездоріжжя на природі і в сільській місцевості. Всі авто мають високий кліренс (180 мм і 190 мм відповідно), і можливість вибрати комплектацію як з механічною, так і автоматичною або роботизованою коробкою передач».

За його словами, новий компактний кросовер Chery Tiggo 2 лише два місяці тому з’явився на українському ринку, а вже стрімко набуває популярності серед автолюбителів. Tiggo 2 — ідеальний перший автомобіль для людей, які ведуть активне життя, і цінують високу якість за привабливою ціною, — від 319,800 тисяч грн. Перші авто вже знайшли своїх власників, які оцінили ефектний зовнішній вигляд, ергономічний салон, доступну вартість, можливість вибору з механічною або автоматичною КПП і такий важливий параметр, як кліренс у 185 мм. Автолюбителі Львова змогли переконатися в тому, що ефектний і якісний кросовер, зокрема Tiggo 2, може бути доступним.

Учасниця тест-драйву, викладач Олена Ніколішина каже: «Машина круто реагує на дорозі. Мені подобаються в ній висока посадка, комфортні крісла. Це авто якраз підходить. Також тут є камера заднього огляду, що для міста, особливо для Львова, дуже потрібна річ. Та й взагалі, мені подобається оптична форма автомобіля».

Змогли оцінити автолюбителі і спортивного красеня Tiggo 3 FL, який отримав на додаток до надійної бази, що вже зарекомендувала себе, нові стильні елементи інтер’єру та екстер’єру.

«Міський позашляховик Chery Tiggo 3 FL стане не тільки надійним партнером для щоденних поїздок на роботу, шопінг, у сімейних справах, а й незамінним партнером для подорожей. Він відмінно проявляє себе на дорогах без асфальтового покриття. Комфортну подорож забезпечить також і об’ємне багажне відділення на 550 літрів (при складених спинках обсяг збільшується до 1800 літрів), — продовжив Юрій Брецко. — За ціною від 363,120 тис. грн. автомобілісти зможуть от­римати стильний і практичний кросовер 2017 р. випуску, з розширеною гарантією на двигун і трансмісію — 5 років або 150 000 км пробігу».

Протестував Chery Tiggo 3 FL любитель автомобілів Chery, військовий у відставці, Олег Пархоменко. «У мене зараз є авто Chery Tiggo FL 2014 року, на якому я подолав близько 16 тисяч км. До 2014 року я теж користувався Chery М11 два роки. На моєму ще їхати і їхати, але хочеться новий автомобіль, проте теж із серії Chery, адже автомобілі цієї марки влаштовують повністю. Це коли ти сів за кермо, відчув, що це твоє і більше нічого не хочеться. Я вже на інші автомобілі не дивлюся, тільки на ці, — зазначив він. — У цього авто перевага, що воно має високий кліренс, аби зручно було їздити нашою львівською бруківкою. Загалом воно зручне для пересування як містом, так і дорогами поза містом. Комфортне і для роботи, і для відпочинку. Дизайн нового авто теж припав до душі, виглядає більш агресивно: похмурий погляд, авто з претензією на серйозність».

Представили львів’янам і флагман лінійки кросоверів Chery — середньорозмірний Tiggo 5 Fl — новий гравець у сегменті кросоверів для тих, хто по-справжньому цінує якість і комфорт.

Упродовж двох днів випробувати комфорт та оцінити якість автомобілів Chery змогли понад 100 осіб.

Загалом уже понад 75 тисяч українців вибрали саме бренд Chery. Ціна цих кросоверів, до слова, на сьогодні справді найнижча на ринку серед кросоверів загалом. З 2017 року також збільшили гарантію на ці автомобілі. Купити авто Chery можна в офіційного дилера — ПрАТ «Галичина-Авто», що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 282. Деталі тел. (032) 232-07-72.