Передплата 2024 ВЗ

Масштабна ДТП на Львівщині: загинув чоловік, постраждало 9 осіб і немовля

В результаті лобового зіткнення мікроавтобуса з легковиком у Львівській області загинула людина, ще десять осіб зазнали поранень

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що аварія сталася 2 липня близько 11-ої години ночі на автодорозі Львів — Шегині по вулиці Львівській у місті Городок.

За попередньою інформацією, за кермом "Опеля Віваро" був 51-річний житель Івано-Франківської області. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де лоб-у-лоб зіткнувся з автівкою "Мерседес 124", якою керував 22-річний житель одного з сіл Городоцького району. 63-річний пасажир "Мерседеса" загинув на місці.

"Водій та ще четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження, з них у травматологічне відділення з діагнозом "черепно-мозкова травма, струс головного мозку, різана рана лобної ділянки голови" госпіталізовано 52-річну мешканку Городоцького району, у реанімаційне відділення госпіталізовано дев’ятимісячного хлопчика з діагнозом "черепно-мозкова травма, струс головного мозку, внутрішньо-черепна гематома", - наголосили у відомстві.

Тим часом водія "Опеля" забрали до лікарні з діагнозом черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій м’яких тканин вилицевої ділянки. Також тілесних ушкоджень зазнали ще 4 людини, з них 42-річну жительку Івано-Франківської області госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий злам верхньої щелепи, тупа травма, забій м’яких тканин лівого стегна.

Схожі новини