Передплата 2024 ВЗ

Starfit – старт ваших спортивних вершин!

У Винниках відкрили спорткомплекс преміум-класу, де молодь та дорослі дбатимуть про здоровий спосіб життя

Днями уВинниках відкрили спорткомплекс преміум-класу - Starfit (поруч з готельно-ресторанним комплексом «Святослав»). На відкриття завітали підприємці Львова, власники готельних та ресторанних комплексів, депутати Львівської міської ради та Винниківської міської ради, міський голова Винників Володимир Квурт, спортсмени різних напрямів, керівники спортивних федерацій Львівщини.

Starfit— п’ятизірковий спорткомплекс, з просторими тренувальними залами, які обладнані професійними силовими тренажерами ТМ «Panatta», найсучаснішою системою кондиціонування, спа-зоною та 25-метровим басейном. Для найменших спортсменівє окремий басейн зі спеціальними атракціями. Для них є також секції плавання, боксу, рукопашного бою, східних єдиноборств та сквошу.

Головне завдання нового спорткомплексу — дати вдалий старт спортивним вершинам. Про це наголосив у коментарі для «ВЗ» керівник спорткомплексу StarfitВіталій Романюк. «Це початок спортивного способу життя! Хочемо, щоб люди з нами зростали в спортивних досягненнях і разом з тим вели здоровий спосіб життя. Не лише у Винниках , а й у Львові вкрай бракує якісних фітнес-центрів, - каже пан Віталій. — У нас відмінний сервіс, рівень послуг, сучасне обладнання. Тренажерний зал має унікальний дизайн, який розробила студія дизайну та архітектури «АРС-ІДЕЯ, яка привезла цього року дизайнерський «Оскар» з Лондона.

Для гостей, які завітали на відкриття, власник Sporfit Григорій Козловський провів екскурсію спорткомплексом. Новенькі зали чекають на перших відвідувачів. Приємно вразив сервіс нового центру. У кардіозоні чимало сучасних кардіотренажерів, сучасні бігові доріжки (один з улюблених тренажерів багатьох спортсменів. — Авт.) обладнані телевізорами з великими екранами. Крім того,smart-тренажермає чимало програм для різних типів навантажень під час тренування. «Усе це дозволяє набагато ефективніше коригувати фігуру, ніж тренажери старого покоління, - поділилася враженнями пані Мар’яна, відвідувачка спорткомплексу Starfit, яка роками займається фітнесом. — Подобається, що усі тренувальні зони, роздягалки, душові кабіни — логічно та зручно розташовані. Звісно ж вражає обладнання! Все налаштовує на ефективне тренування. Звідси не хочеться виходити! Буду постійним клієнтом цього спорткомплексу. Приємно, що у Винниках відкрито комплекс для здорового способу життя європейського рівня».

За словами Віталія Романюка, у спортцентрі можна опанувати і унікальні, сучасні напрямку фітнесу:«У нас проводять заняття на TRX-петлях, - каже він. - — Є також аквааеробіка, 90-60-90, стретчінг, пілатес, а серед унікальних — аквазумба».

Наприкінці урочистостей Григорій Козловський зізнався, що чекає від відвідувачів підкорення нових спортивних вершин: «Це зал, зведений для дітей, для людей, які хочуть змінити свій стиль життя, для спортсменів, - наголосив Григорій Козловський. — Сьогодні, як правило, зводять комерційні заклади, а про спорт дбають насамкінець. Гордий, що у нашому містечку, який є невід’ємною частиною Львова, відкрито такий спорткомплекс. Якщо у цьому залі виросте олімпійський чемпіон, то шматочок золотої медалі належатиме також і мені».

Фото Євгена КРАВСА

Схожі новини