Передплата 2024 «Добрий господар»

Не стільки того «сексу», скільки політичного стогону

  • 24.05.2017, 19:31
  • 8 600

Заступниця мера Самбора звинуватила шефа у спробі зґвалтування.

Спочатку про дійових осіб цього секс-скандалу районного масштабу. Він - міський голова Самбора Юрій Гамар (на фото зліва). Вона - його гуманітарна заступниця Наталія Зремяк. Обоє до того, як прийшли у ратушу, працювали у місцевому технікумі економіки та інформатики. Він викладав фізкультуру, спеціалізувався на східних єдиноборствах, вона - інформатику. У районному містечку такі люди вважаються елітою. В політику пішли майже одночасно - у буремні часи Майдану. Потім разом пройшли вибори. Наталія Романівна (на фото)балотувалася до обласної ради, але партія «Воля», від якої йшла на вибори, провалилася. Натомість Юрій Петрович, який також балотувався від “Волі”, виграв вибори мера і запропонував колезі стати його заступницею.

Від любові до ненависті, як відомо, один крок. Цей крок було зроблено. 6 липня 2016 року Юрій Петрович звільнив Наталію Романівну, не спрацювалися. Проте 24 січня 2017 року суд поновив її на посаді заступниці мера. Відтак роботу вона собі повернула, а прихильність мера — ні. Навіть свого службового кабінету в ратуші не має, сидить у відділі комунального майна. При цьому постійно пише пояснювальні: де була, скільки була, з ким була… Будь-яка розмова з мером, каже його заступниця, починалася з питання, чи добре Наталія Романівна вночі спить? Водночас Самбірський суд розпочав слухання справи за позовом пані Зремяк до пана Гамара на предмет захисту її честі та гідності, оскільки мер на сесії міськради заявив, що суд поновив її на посаді за хабар…

Тим часом міський голова дав своїй заступниці доручення - підготувати йому аналітику про суспільно-політичні та соціально-економічні процеси у місті та пояснити, чому в Самборі часто виникають конфлікти. Заступниця не могла пропустити такої слушної нагоди “потролити” шефа і у доповідній записці на його ім’я написала приблизно таке: щоб у місті не було конфліктів, треба поміняти… міського голову. Такий висновок, мабуть, дуже не сподобався меру. Він викликав Наталію Романівну у свій кабінет і зажадав письмового пояснення такого зухвалого трактування. Пізніше, на прес-конференції, гуманітарна заступниця пояснила журналістам: так написала, бо у цьому свято переконана. Але тоді, у кабінеті мера, слово за словом, дискусія переросла у банальну сварку. І, за словами пані Наталії, мер так розпалився, що запропонував їй роздягнутися, лягти і навіть порадив, яку позу з Камасутри прийняти, а ще обіцяв ударити… Просто садо-мазо якесь... Жінка каже, що дуже злякалася, бо Юрій Петрович, як відомо, каратист. Пані Зремяк вибігла з кабінету шефа у приймальню, а навздогін їй летіли слова розгніваного мера: «Я вас ще не відпускав!». Того ж дня з’явилося розпорядження міського голови про її чергове звільнення, мовляв, не пасує заступниці, яка відає гуманітарною сферою, матюкатися у святая святих - у ратуші… Після інциденту пані Зремяк наковталася пігулок і пішла у поліклініку міряти артеріальний тиск, який зашкалював, а в ратушу двічі приходив її чоловік, проте до чоловічої розмови з мером не дійшло. Наталія Романівна усі свої образи виклала у заяві до поліції, мовляв, мер погрожував їй зґвалтуванням. Сам Юрій Петрович відкидає усі звинувачення, вважає це наклепом, за який вона має відповісти.

Тим часом усі ЗМІ дружно підхопили тему сексуального скандалу у Самборі, хоча сексу у прямому сенсі слова і не було…

P. S. Це не перший пікантний скандал у Самборі. Нагадаємо, на День святого Валентина усім депутатам Самбірської міської ради якийсь жартівник надіслав “валентинки” з презервативами.

м. Самбір Львівської області.

Схожі новини