Передплата 2024 ВЗ

Родинний квест: дивовижне свято від FM Галичина

Радіо FM Галичина в рамках святкування Дня матері та Міжнародного дня сім’ї влаштувало унікальний захід – родинний квест «Вишиванка».

22 родини у веселій та захопливій формі мали якнайшвидше подолати 10 креативних випробувань. За кожне успішно виконане завдання учасники отримували частинки пазлу, з яких у фіналі утворили логотип файного радіо. Командам були присвоєні назви міст мовлення радіостанції.

«Цей квест об’єднав не тільки родини, а й символічно нашу країну. Адже команди представляли частоти радіо FM Галичина — міста як західного регіону, так і сходу. Міцна родина — міцна країна», — говорить Ірина Тимощук, бренд-менеджер радіо FM Галичина.

Отримавши конверти із завданнями, учасники з перших хвилин запалилися азартом та не стримували емоцій, особливо дітлахи, яких не лякав навіть дощ. Змагаючись, вони активно вболівали одне за одного, підтримували та допомагали як могли.

Співорганізатори квесту «Вишиванка» — квест кімнати X-room, підготували різноманітні локації, на яких дорослим та малечі доводилось проявити не­очікувані можливості, згуртованість та кмітливість. Саме в таких умовах виникає справжнє задоволення від спільного відпочинку та відчуття повного сімейного єднання.

Найшвидшою та найспритнішою виявилась родина Студенних зі Львова, яка представляла частоту у Сватовому, що на Луганщині: «Нам довелося скомпонуватися, щоб як одне ціле, як одна сім’я виконати завдання». Друге місце отримав Луцьк, а третє — Радехів.

Завдяки численним партнерам квесту багато подарунків дісталося не лише переможцям, а й абсолютно усім учасникам. Щирі усмішки, дитячий сміх та незабутні враження — таким було завершення великого родинного свята від радіо FM Галичина.

Проведення таких акцій стало доброю традицією для файного радіо, яке, підтримуючи родинні цінності і активне дозвілля, й надалі дивуватиме своїх слухачів, уже готуючи яскравий літній сезон.

Схожі новини