Передплата 2024 «Добра кухня»

Розбещував 14-річного хлопця у готелі...

За інтимні послуги підліток отримував 300 гривень.

У львівському готелі, що на вул. Джерельній, затримали 47-річного чоловіка, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх. Працівники готелю повідомили поліції, що старший чоловік, який зупинився у них у готелі, завів до себе у номер підлітка. Працівники автомийки, яка розташована неподалік, заблокували вихід з готелю, аби підозрюваний не втік…

За інформацією прес-служби патрульної поліції Львова, поліцейські допитали чоловіка і хлопця (обидва львів’яни) у різних кімнатах. Їхні пояснення відрізнялися. Чоловік пояснив, що хлопець — його родич, якого він запросив на морозиво, а потім захотів відпочити, і вони прийшли в готель. А 14-річний хлопець розповів, що познайомився з чоловіком у соцмережах. З того часу у них були інтимні зустрічі, за які він отримував гроші. У телефонах обох виявили переписку інтимного характеру…

У цей день, за словами підлітка, він отримав 300 гривень. Хлопець пояснив, що його батько помер, а мама хворіє. Зателефонувавши до мами, поліцейські дізналися, що чоловік не є їхнім родичем і вона вперше про нього чує. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доставили у Шевченківський відділ поліції, а звідти в ізолятор тимчасового тримання.

За ч.1 статті 156 ККУ (розбещення неповнолітніх, а саме вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку) затриманому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментар для «ВЗ»

Василь ЧЕРЕПАНИН, головний сексопатолог Львівщини

Згідно з документами МОЗу, педофілія — це хвороба (точніше, підвид сексуальних розладів), яка не підлягає лікуванню, а підлягає психологічній адаптації. У такому випадку потрібні консультації психологів, психотерапевтів. Є два типи педофілії: у більшості випадків — це вроджене відхилення, деколи буває набуте. У цьому випадку хлопчику 14 років, тож це гомосексуалізм. Він, згідно з останніми медичними характеристиками, не класифікується як хвороба. Активним гомосексуалістам подобаються молоденькі. І вік, до речі, відіграє відносну роль. Хлопець і у 13 років може бути фізично розвиненим і виглядати старшим.

Чи має хлопець нахил до гомосексуалізму? Важко сказати. Якщо у дитини це не перший епізод, то у нього психологічний стан стабільний. Або він має нахил до пасивного гомосексуалізму, або у нього фінансовий зиск, і у тому, що сталося, він нічого страшного не бачить.

Схожі новини