Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Валентинка для військового» від «Доброго серця»

Вихованці сиротинця приготували подарунки для поранених бійців, які лікуються у Львівському госпіталі.

Вихованці Буського районного дитячого будинку “Добре серце”, що у Новому Милятині, не один раз надсилали подарунки хлопцям на передову у зону АТО. А цього разу вирішили віддати часточку свого дитячого тепла пораненим захисникам України, які відновлюють здоров’я у Львівському госпіталі.

До свята усіх закоханих — Дня святого Валентина — дівчатка взялися робити “валентинки”. 14 лютого подарунки, виготовлені дітьми-сиротами, волонтери роздадуть у госпіталі.

- Два роки дружимо з воїнами АТО, - розповів журналісту “ВЗ” директор дитячого будинку “Добре серце” Володимир Пристач. - Надсилаємо їм подарунки, але намагаємося вигадувати щось нове, щоб здивувати наших мужніх хлопців. Тиждень тому ми наліпили десять (!) відер вареників, це понад тисяча штук. Бачили б ви, з яким захопленням і дівчата, і хлопці їх ліпили... Надіслали їх у район Авдіївки. Вихованці зі смачним вантажем передали і номери своїх мобільних телефонів.

Пригадує Володимир Михайлович, як діти запропонували придбати кілька прапорів і надіслати у зону АТО. А через деякий час отримали подарунок у відповідь: хлопці надіслали національний прапор, на якому поставили свої підписи. У кабінеті директора цей стяг — найбільша святиня.

Схожі новини