Передплата 2024 ВЗ

Футболка «Барселони» допоможе  сокальським породіллям

Гравець збірної України Артем Кравець хоче виручити за неї щонайменше 100 тисяч гривень.

Продовжує свій благодійний інтернет-марафон футболіст збірної України та іспанської “Гранади” Артем Кравець. За кошти, виручені від виставлених на продаж “знакових” футболок, нападник планує придбати сучасне медичне обладнання для пологового відділення Сокальської районної лікарні на Львівщині. З цього району, а саме зі шахтарського Червонограда, походить дружина спортсмена Анна, яка й порадила чоловікові провести гуманітарну акцію во благо своїх краян.

У ці дні Артем виставив на продаж ігрову футболку знаменитої “Барселони” з автографами всіх зірок каталонського клубу. Стартова ціна лота, торги за який триватимуть до Нового року, - 100 тисяч грн. Якщо ніхто не запропонує бодай цю мінімальну суму, Артем зніме раритетну амуніцію з продажу, збереже її у домашній колекції, а на апаратуру для лікарні у Сокалі віддасть власні кошти. Хоча і без цього пожертвує власні заощадження, щоб майбутні мами на Сокальщині народжували комфортно. “Давайте зробимо добру справу!” - закликав Артем потенційних покупців незвичного лота.

У листопаді подружжя Кравців через соцмережі Facebook, Instagram продавало футболку нападника збірної Іспанії та мадридського “Атлетико” Фернандо Торреса з його автографом. За даними “ВЗ”, цей лот придбав український кінопродюсер, колишній телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний. За футбольну реліквію, яка з’явилася у продажу з початковою ціною 10 тисяч грн., він виклав 50 тисяч. Олексій побажав, щоб у сокальському пологовому будинку, на потреби якого підуть пожертвувані ним кошти, “незабаром народився малюк, який у майбутньому підкорить футбольний Олімп”.

Завідувач пологового відділення Сокальської районної лікарні Надія Кравцова, з якою розмовляв кореспондент “Високого Замку”, сказала, що очолюваний колектив буде дуже радий благодійній допомозі відомого футболіста.

Активна громадська діяльність додає Артему Кравцю натхнення і сил в його основній “роботі”. Недавно він відзначився забитим голом у ворота “Малаги”, які захищає інший українець, його партнер по збірній Денис Бойко. Загалом в іспанській Прімері Артем забив уже чотири голи. Результативною грою працелюбний екс-динамівець заслужив схвальні відгуки в іспанській пресі.

Схожі новини