Передплата 2024 ВЗ

Чи залишаться пластичні хірурги без роботи?

Розвиток на стоїть на місці. Щороку інженери презентують найновіші передові технології боротьби з різноманітними хворобами. Цікаво те, що пластичні операції з омолодження обличчя навчились робити без самих операцій.

На виставці «Anti-Aging & Beauty Trophy» у Парижі був представлений комплекс «Ulthera System» («Альтера Систем»).

Інноваційний метод «Ulthera System» («Альтера Систем») ґрунтується на неінвазивному впливі на шкіру інтенсивного ліфтингу. Як результат, отримуємо потужний ультразвуковий СМАС-ліфтинг шкіри (підтяжка обличчя).

Особливості апарату «Ulthera System» («Альтера Систем»)

Можливості ультразвукової візуалізації, а також точність фокусування ультразвуку, які має апарат «Ulthera System» («Альтера Систем»), дозволяють косметологам проводити неінвазивний ліфтинг обличчя, шиї, а також зони декольте. Процедура омолодження (при використанні даного обладнання) максимально ефективна та безпечна. Операція по підтяжці шкіри більше не потрібна!

Інновації, що відрізняють філлер «Restylane» («Рестилайн»)

Що стосується «Restylane» («Рестилайн»), то фірмова технологія, закладена в основу продукту, — визнана експертами в області естетичної косметології. Методика, на якій базується філлер, забезпечує ідеальну інтеграцію препарату зі шкірою і, як наслідок, надає їй неперевершену пластичність, яка дозволяє виконати моделювання контурів та відновлення об’ємів.

Обладнання дипломованих лікарень уже працює в Україні

В Україні інновації зовсім нещодавно почали впроваджуватися у сферу косметології провідними клініками. Одними з перших цю систему почали застосовувати дипломовані спеціалісти київського салону «Hyogo Fleur» (детальніше за посиланням http://hyogo-fleur.com/ultrazvukovoy-smas-lifting-alterra-kiev/).

Донедавна альтернативи операційній підтяжці обличчя не було, та прогрес не зупиняється. Можливо, навіть, ліки від старіння винайдуть найближчому майбутньому.

Схожі новини