Передплата 2024 «Добра кухня»

Був Сашком. Став Айфоном...

Щоб заволодіти новинкою від Apple, хлопець змінив прізвище та ім’я.

На що ви готові заради того, щоб отримати новенький iPhone 7? Простояти у черзі цілу ніч? Влаштувати штовханину у магазині, щоб стати першим покупцем дорогого гаджету? Немає у цьому нічого героїчного. А от змінити своє прізвище та ім’я на Айфон Сім — таке утнути можуть лише справжні відчайдухи. І серед українців такий знайшовся — завітав у паспортний стіл з відповідною заявою. А оскільки в Україні закон не забороняє повнолітній особі назватися Мадагаскаром (на честь країни, в якій завжди мріяв побувати), Вінстоном Черчіллем (на честь відомого політика) чи Бабою Ягою (на честь улюбленого казкового персонажа), то і цьому хлопцю відмовити не мали підстав.

Інтернет-магазин цифрової техніки і побутової електроніки “Алло” оголосив безпрецедентну акцію — якщо хтось на таке наважиться, віддадуть останню модель смартфону Apple за 1 гривню. Але попередили — цінні призи вручать лише першим п’яти везунчикам.

Відомо, що офіційний переможець — із Золотоноші Черкаської області. Хлопцю — 20 років. Ми зателефонували у відділення “Алло” у Золотоноші, де нам розповіли, що юнак працює... у їхніх конкурентів. Сашко (так звали Сіма донедавна) любить ризик, тому коли показав близьким новий документ, ніхто не здивувався.

Обіцяний подарунок (коштує популярний гаджет від 23,5 до 36 тис. гривень — залежно від об’єму пам’яті) отримає через місяць, після чого зможе повернути колишні ім’я та прізвище. Якщо захоче, звісно, бо хлопця вже почали запрошувати у магазини з продажу електроніки — як “живу” рекламу.

Ще один потенційний переможець також з Черкаської області. Йому — 28 років. Однак правдивість наданих ним даних ще перевіряють (паспорт потрібно показати працівникам “Алло”).

Схожі новини