Передплата 2024 ВЗ

П’ятеро дітей, молодий чоловік та прибутковий бізнес...

  • 19.08.2016, 13:00
  • 17.4K

«Місіс Відкритий Світ Україна 2016» стала 36-річна львів’янка Галина Давидюк!

У Fairmont Grand Hotel у Києві відбувся конкурс «Місіс Відкритий Світ Україна 2016», який зібрав красивих, успішних й соціально активних жінок з різних регіонів України віком 25-45 років. Корону «Місіс Відкритий Світ Україна» отримала львів’янка Галина Давидюк (на фото). Глядачі у залі також віддали голоси за надання Галі корони Місіс глядацьких симпатій. Тож до Львова красуня львів’янка, багатодітна мама, успішна бізнес-леді і просто щаслива жінка привезла дві корони і багато планів щодо благодійних соціальних проектів. Окреме «Браво» з залу лунало для чоловіка Галини Олександра Давидюка.

Про сцену Галя мріяла з дитинства, бо чудово співає і любить бути на людях. «Чому ж ні? — каже кореспонденту «ВЗ», - треба і самій щось бачити, і людям себе показати». Дізналася про конкурс краси через фейсбук і зацікавилася. Їхня сім’я з п’ятьма дітьми саме була на відпочинку у Болгарії. Чоловік гаряче підтримав ініціативу дружини взяти участь у конкурсі. Запевнив, що дружина точно переможе. Це додало сил - і Галя надіслала анкету організатору Ірині Зайцевій. До обов’язкових умов конкурсу увійшли насамперед вікова категорія, материнство, подружнє життя й активна соціальна позиція. Окремим пунктом зазначалася можливість щомісяця приїжджати у Київ для зустрічі з іншими учасницями проекту задля участі у різноманітних благодійних соціальних програмах.

До Києва на конкурс прибули відібрані десятеро учасниць... Вихід у вечірніх чорних сукнях з венеціанськими масками, вихід у стилізованому сучасному національному костюмі, творчий номер — учасниці ретельно готувалися до фіналу й визначення головної місіс, котра представлятиме Україну на світових конкурсах. Кожній з учасниць попередньо записали відеоролик, у якому претендентки на корону розповідали про своє життя, професію, мрії і плани… Члени журі — народний артист України, співак Олександр Пономарьов, народний артист України, актор театру і кіно Володимир Горянський, відомий пластичний хірург, доктор Дмитро Слоссер, шоумен, радіоведучий Сергій Комаровський, голова журі — засновник конкурсу в Україні Ірина Зайцева. Конкурс став грандіозною світською вечіркою. Серед гостей можна було помітити світських левиць Світлану Вольнову та Маргариту Січкар, шоумена Вадима Мічковського, більш відомого як дядя Жора, та заслуженого артиста України Віктора Анісімова, українських дизайнерів Діану Дорожкіну, Сержа Смолина, Лію Сін, оперних співачок Олену Гребенюк та Наталію Шелепницьку, Марисю Горобець та інших відомих особистостей. Виходи учасниць конкурсу перепліталися з виступами естрадних співаків: Маші Собко, Євгенія Хмари, суперфіналіста шоу «Х-фактор» Кирила Каплуновського та популярного в Україні французького співака Поля Манондіза. Звісно, співав і Сашко Пономарьов.

 «Місіс Відкритий Світ Україна 2016» Галина Давидюк (з квітами), голова журі конкурсу - Ірина Зайцева (у червоній сукні) та «Місіс Європа Україна 2016» – киянка, юрист Євгенія Добриніна.
«Місіс Відкритий Світ Україна 2016» Галина Давидюк (з квітами), голова журі конкурсу - Ірина Зайцева (у червоній сукні) та «Місіс Європа Україна 2016» – киянка, юрист Євгенія Добриніна.

Галина Давидюк розповідає, що змогла на цьому конкурсі представити свій життєвий приклад, у якому жінка стає повноцінним автором свого життя. Це доводить, що українська жінка може бути одночасно красунею, матір’ю кількох дітей, щасливою й задоволеною у заміжжі жінкою, реалізованою у роботі бізнес-леді, духовною особистістю, гармонійною внутрішньо й зовнішньо.

— Дуже часто бачу, як жінки, що народили одну дитину і щось там у них в житті не складається, опускають руки. Мовляв, що я можу зробити? - каже Галя кореспонденту «ВЗ». — Але це вони знімають з себе відповідальність за власне ж життя, бо жінка може все. Варто їй того тільки добре захотіти і виставити необхідну планку для досягнення мети.

Глядачі плескали, коли на сцену вийшли п’ятеро Галиних діток, головних вболівальників мами, й чоловік Олександр, який був завжди поряд і підтримував дружину. Не приховувала Галя, що Олександр — другий чоловік. Аплодисменти зірвав Галин чоловік, коли на запитання співака Олександра Пономарьова Галя розповіла, що з дітьми і по господарству подружня пара справляється разом.

Схожі новини