Передплата 2024 ВЗ

12-й розмір Анни Рекало

Дівчина з Полтави, яка має найбільші груди в Україні, потрапила у Книгу рекордів.

Нова рекордсменка, у якої найбільші природні груди в Україні, — 29-річна Анна Рекало з Полтави. У неї — 12-й розмір! Об’єм — 128 см. На цій “посаді” дівчина замінила Надію Щербань з Вінниці, у якої об’єм грудей на сім сантиметрів менший. Рекорд внесли до Національного реєстру рекордів України. Про це журналісту “ВЗ” розповіла його представник Лана Вєтрова.

Аня працює у сфері логістики, за фахом — економіст. Навчалася в Полтавській аграрній академії. На конкурс заявок не подавала, до неї зателефонували з однієї з телепрограм і запросили до Києва. Фотографії дівчини “виловили” у соцмережах. Груди в Ані — справжні. Розпитую у дівчини, чи хвилювалася під час телешоу. “Спокійно до цього ставлюся, - каже. - Це те, що нікуди не заховаєш (усміхається. - Авт.). Нічого для цього не робила. Це природа...”.

Аня каже, коли навчалася у молодших класах, нічим від дівчат-одноліток не відрізнялася. “Худа, мала, більше схожа на хлопчика, ніж на дівчинку...”. У класі восьмому, коли повернулася з літніх канікул, її фігура різко змінилась і стала нестандартною.

Аня користується популярністю у чоловіків. На фото – разом з чемпіоном України з бодібілдингу Адамом Козирою.
Аня користується популярністю у чоловіків. На фото – разом з чемпіоном України з бодібілдингу Адамом Козирою.

У родині Ані — усі маленькі і худорляві, такого великого бюсту ні у кого з жінок немає. За словами рекордсменки, лікарі, до яких зверталася, казали, що все з її здоров’ям нормально. “Я ходила до ендокринолога, і він казав, що це не захворювання. Така структура тіла. Нічого не зробиш. “Не стрибай, не бігай, - казали лікарі. - Можна пошкодити шкіру”. Над зменшенням бюсту думала, але це дуже коштовна операція”. Вага обох молочних залоз в Ані — 6 кілограмів 600 грамів. Це колосальне навантаження на спину. Тоді як у більшості жінок вага грудей — шістсот грамів (тобто одна молочна залоза важить усього 300 грамів).

Без уваги з боку чоловіків Аня не залишається. Часом вона є надмірною. Деякі представники чоловічої статі поводяться занадто нахабно і некультурно. “Хтось подивиться і промовчить, - каже. - Інші прямо говорять, що думають, — надворі, в транспорті... Це не дуже приємно”. Ще одна проблема, з якою стикнулася дівчина, — їй важко підібрати під свою фігуру вбрання. “Знайти для себе потрібний одяг нереально, - веде далі Аня. - У мене немає ні сукні, ні кардигана. Піджак треба купувати на три розміри більший, нести його в ательє, перешивати. За білизною їду до Києва, у Полтаві розміру 75 j немає”.

Аня незаміжня, наразі не знайшла своєї другої половинки. Розпитую дівчину, про якого чоловіка мріє. “Мені скоро тридцять, я ні про кого не мрію, - каже. - Кожен чоловік думає, що він цар і бог... Мусиш робити, що він каже... Ніколи нікому не підкорялася. Роблю те, що вважаю за потрібне. Ні у кого не питаю дозволу, що мені робити, що носити, куди ходити. Тому стосунки не дуже складаються. Чоловіки кажуть, що я дуже вередлива” (сміється. - Авт.).

“А на роботі знають, що ви потрапили до Національного реєстру рекордів України?” - запитую. “Працюю у майже чоловічому колективі, мені не дуже хотілося обговорювати це з колегами. Вони зробили вигляд, що нічого не знають, а я — що нічого не сталося” (усміхається. - Авт.). За словами дівчини, її друзі також нічого не знали про її участь у цьому проекті, але коли побачили її на телеекрані, їм сподобалось. До речі, жодної грошової винагороди за перемогу дівчина не отримала...

Цікавлюся, що Аня цінує у людях. Припускаю, що не зовнішність... “Кожна людина є особливою, але зовнішність — це точно не головне, - упевнена рекордсменка. - Комусь подобаються високі, комусь синьоокі... Головне, щоб людина була доброю, харизматичною і не ставилася до інших зверхньо”...

Схожі новини