Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Біду на Ігоря Єремеєва накликали… біоритми

 Дослідник біоритмів Олександр Висоцький вважає, що нардеп не мав шансів уникнути трагедії.

26 липня, впавши з коня, мало не загинув нардеп Ігор Єремеєв. У важкому стані народного обранця госпіталізували до реанімаційного відділення Луцької клінічної лікарні, а пізніше гелікоптером відправили до Києва. Столичні медики стабілізували стан Єремеєва та відправили VIP-пацієнта за кордон в одну з європейських клінік.

Луцький дослідник біоритмів Олександр Висоцький каже, що цього дня Ігор Єремеєв майже не мав шансів уникнути біди. Саме цього дня у нардепа збіглися три “мінімуми”. Це й було передвісником нещастя — потрібно було максимально берегтися.

— Про нещастя з Ігорем Єремеєвим я дізнався з Інтернету. Знаючи його дату народження, склав графік біоритмів на липень. Виявилося, у переддень нещасного випадку рівень інтуїції у нього був на мінімумі. Крім того, 26-го липня також на мінімумі були ще й емоційний та інтелектуальний біоритми. При цьому фізична активність навпаки наближалася до максимуму, — розповідає Олександр Висоцький, показуючи спеціальні графіки.

Така ситуація, каже дослідник, трапляється з людиною раз на п’ять-шість років і є критичною. У ці “критичні” дні людина має бути максимально обережною і уникати екстремальних ситуацій. Мінімуми вимагають повного відпочинку, а максимум штовхає на ризиковані кроки.

Ігор Єремеєв — український бізнесмен і політик, народний депутат України 7-го і 8-го скликання (позапартійний, голова депутатської групи «Воля народу»). Співвласник паливно-промислової групи «Континіум», в активи якої входять Херсонський нафтопереробний завод та одна з найбільших в Україні мереж АЗС — WOG. Голова Спостережної ради Публічного акціонерного товариства «Банк інвестицій та заощаджень». Єремеєв вважається одним з найбагатших депутатів Верховної Ради — у 2015 році журнал «Фокус» оцінив його статки у 95 млн доларів.

Схожі новини