Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«На мою адресу було багато бруду. Несила терпіти»

«Друга віце-міс Львів-2015» Ніна Горинюк відмовилася від титулу. Каже, з етичних міркувань...

Цьогорічний конкурс краси “Міс Львів” увінчався конфліктом. На другий день після свята “Друга віце-міс Львів-2015” 21-річна Ніна Горинюк відмовилася від титулу. Стрічку та корону відіслала організаторам заходу поштою... Крім корони другої віце-міс, Ніна Горинюк отримала на конкурсі ще й титул “Міс фото”. Від цього титулу не відмовилася, бо завоювала його внаслідок голосування на одному з сайтів.

Це перший випадок у Львові, коли титулована красуня відмовляється від нагороди. “Вирішила віддати корону з етичних міркувань, - розповіла Ніна Горинюк “ВЗ”. - Це моє право! Хотіла бути “Міс Львів”, бо кожна дівчина на сцені мріє про це. Отримала корону другої віце-міс і вирішила її зняти. Після конкурсу в Інтернеті, соцмережах на мою адресу та адресу конкурсу було багато бруду. Несила було це терпіти... На кастинг “Міс Львів” прийшла для того, щоб спробувати свої сили в чомусь новому. У спорті вже добилася успіхів. Мене не одразу взяли. Був недобір фіналісток, одна дівчина відмовилася від участі”.

Ніна каже, що планує брати участь у конкурсах краси і, можливо, відвоює не лише корону “Міс Львів”, а й титул “Міс Україна”. Дівчина вважає, що було б справедливо, якби голов­ну красуню міста та двох віце-міс обирало не журі конкурсу, а усі львів’яни. Так, мовляв, буде справедливіше...

Як повідомила “ВЗ” прес-секретар конкурсу “Міс Львів” Анастасія Хрищук, після відмови від титулу Ніни Горинюк другою “Віце-міс Львів-2015” оргкомітет конкурсу обрав Сніжану Танчук. Дівчині 22 роки, закінчила Львівську комерційну академію та Львівську філію Київського національного університету культури і мистецтв. “Усі дів­чата були з амбіціями на головну корону міста, але лише одна може стати «Міс Львів», - наголосила Анастасія. - Дякуємо Ніні за те, що була частиною колективу. Розуміємо, що дівчата юні і не можуть справитись зі своїми амбіціями та емоціями”.

А тим часом...

Восени у Львові організовують альтернативний конкурс краси “Міс Львів”. Головну красуню міста обиратимуть шляхом народного голосування - за допомогою SMS та дзвінків на короткий номер. Проект трансформується у реаліті-серіал, усі зібрані кошти підуть на потреби вояків АТО. Інтригою реаліті-серіалу стануть авторитетні експерти, які допомагатимуть конкурсанткам гідно долати перешкоди. У кожній із серій на учасниць конкурсу краси чекатимуть пригоди та випробування. Дівчатам доведеться побороти власні страхи, проявити людяність, дипломатичні вміння.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень