Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Які шини обрати? Знають професіонали

  • 23.03.2015, 14:05
  • 1 470

Купівля автомобільних шин завжди була для автовласників процесом, який потребує серйозного ставлення та підходу.

Адже від того в яку гуму буде взута ваша автівка залежить дуже багато факторів, починаючи з комфорту їзди і закінчуючи найважливішим — безпекою. Звичайно, дехто з водіїв просвічений в цьому питанні достатньо для того, щоб зробити вибір самостійно, однак, в більшості випадків, покупцям доводиться довіряти це питання тим, у кого вони, безпосередньо, купують шини. В такій ситуації потрібно бути абсолютно впевненим в тому, що ви маєте справу з фахівцем.

Торгівельно-сервісна мережа «Твоя Шина — Pole Position» — це саме те місце у Львові, де мешканці міста зможуть раз і назавжди вирішити питання фахового підбору шин та їх подальшого обслуговування. Тут офіційно представлена продукція світових лідерів шинної галузі, таких як Bridgestone, Continental, Viking, Kumho, Marshal, Cordiant, Tunga, Rosava та інші. Всі сумніви стосовно якості даних покришок можна відразу відкинути, тому що абсолютно на всю продукцію надається гарантія від браку, а якщо ви вирішите придбати комплект гуми Bridgestone або ж Kumho, то «Твоя Шина» надасть вам так звану повну гарантію, яка передбачає безкоштовний ремонт, або навіть заміну покришки у разі її ушкодження.

Ще один нюанс, який напевно порадує автовласників, це те, що в «Твоїй Шині» весь товар продається за інтернет ціною у роздріб. Ви можете як зробити замовлення на сайті prokoleso.ua, так і придбати шини безпосередньо в магазині. Ціна залишиться незмінною. А придбавши комплект літньої гуми, ви зможете залишити на зберігання зимові шини всього за 4 гривні терміном на пів року (6 місяців).

Шиномонтажний сервіс тут також на високому рівні і виконується лише досвідченими фахівцями на італійському та німецькому обладнані. Окрім цього, будь який водій, який оформить картку клієнта, зможе отримати знижку на весь комплекс сервісних послуг у розмірі 25%.

Все що вам потрібно, це завітати до торгівельно-сервісного центру «Твоя Шина», який знаходиться на вул.. Липинського, 54, або зателефонувати за номером 0-800-303-336 (безкоштовно з усіх стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).

Схожі новини