Передплата 2024 «Добра кухня»

У «Подорожник» – по ліки і... хороший настрій!

В унікальній аптеці, яку відкрили у Львові, можна і рівень кальцію визначити, і дитину перепеленати.

Аптека, в якій можна виміряти тиск, поміняти дитині підгузник і навіть... купити газету? Таке можливо у Люксембурзі чи Швейцарії, скажете ви. Але ні. Відтепер це можливо у Львові!

По що йдемо в аптеку? По ліки, звісно. А ще — по засоби гігієни, дитяче харчування. Чому би не піти туди... за хорошим настроєм? Адресу підкажемо. Львів, проспект Червоної Калини, 68, біля поліклініки.

Є така мережа аптек — «Подорожник», яка налічує понад 35 аптек у Львові та області (у Стрию, Жидачеві, Бродах, Самборі та інших містах). Постійні покупці знають — тут на них чекають доступні ціни, ввічливий персонал та якісні ліки, які завжди у наявності. І самі приходять, і родичам та друзям рекомендують. Але навіть давні прихильники «Подорожника» не очікували, що їм піднесуть такий сюрприз — аптеку справді європейського рівня!

Про унікальний заклад «Леополіс» вирішив розпитати без­посередньо комерційного ди­ректора мережі аптек «Подорожник» Тараса Коляди.

— У всіх ваших аптеках представлений широкий асортимент ліків. Можна лише уявити, яким він буде у цій аптеці!

— Можете піти і переконатися — наявні практично всі ліки. Якщо це рідкісні лікарські засоби, які не користуються попитом, гарантовано доставимо їх в аптеку протягом доби.

— На вартість медикаментів такий сервіс не впливає?

— Клієнт має бути задоволеним. Для нас це — головне правило. А як він буде задоволений, якщо недорахується великої суми грошей? Стандарт якості та ціни зберігається. Ціни на ліки у наших аптеках справді є низькими. Кожен може пройтися по різних аптеках, порівняти ціни, послухати відгуки друзів, знайомих і зробити висновок, що купувати у нас — справді вигідно.

— Ви відмовилися від стандартного приміщення, стандартної викладки товару...

— Ставили перед собою зав­дання, що це має бути відкрита, світла, простора аптека, у якій покупець почуватиметься комфортно. Зможе підійти, взяти у руки упаковку ліків, прочитати інструкцію. І ніхто його не буде штовхати у спину: «Пане, рухайтесь швидше!».

— Продовжите традицію надання додаткових послуг? Знаю, що «Подорожник» одним з перших запровадив безкоштовне вимірювання тиску.

— Безумовно. Спеціальний консультант, який вимірює тиск, вже на своєму робочому місці (усміхається)! Також ми пішли на зустріч людям і відтепер щочетверга ми проводимо безкоштовне вимірювання рівня кальцію всім бажаючим. Тому приходьте. Бо ми це зробили для вас.

— Бачу, до діток у вас особ­ливе, трепетне ставлення...

— А хіба може бути інакше? Ми ж розуміємо, що матусі не можуть розлучитися зі своїми малюками. Тому це перша аптека, яка має куточок для дітей. Мама може посадити дитину за дитячий столик з розмальовками, а сама — відправитися у «вояж» по торговому залу.

А хто має зовсім маленьких діток, зможе скористатися пеленальною кімнатою матері і дитини. Тут до послуг матусь і пеленальний столик, кран з теп­лою водою, навіть безплатний підгузник.

Головне, що на рівень цін такі додаткові послуги абсолютно не впливають. І в цьому ви можете переконатись особистою, завітавши до нас.