Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тарас МЕЛЬНИК: «Я не з тих співаків, що ховають кохану задля любові публіки»

Співак зізнався, що у нього є дівчина, і... вилетів з «Голосу країни».

Бажання мільйонів глядачів “Голосу країни” і прогнози Олега Скрипки збулись — вперше за три сезони проекту перемогу отримала дівчина. Перше місце, згідно з народним голосуванням, посіла 19—річна Анна Ходоровська з команди Олександра Пономарьова, друге — Артем Кондратюк, третє — Отар Немсадзе. Фінал проходив у три етапи, на кожному з яких вибував один учасник, що набрав найменше голосів глядачів. Те, що з останнього ефіру “Голосу країни” вибув тернополянин Тарас Мельник, стало шоком для багатьох глядачів. Деякі прихильники співака називали причиною програшу те, що Тарас у прямому ефірі відрекомендував свою кохану і присвятив їй заключну композицію “Ти — найкраща з людей». Інші глядачі зізнаються — не голосували за Тараса, бо були впевнені, що саме він посяде перше місце. Сам Тарас Мельник каже, що участь у проекті була лише поштовхом, який додав впевненості та досвіду. Зупинятись на досягнутому талановитий тернополянин не збирається.

— У мене було передчуття, що пісня заслабка для фіналу «Голосу країни»,— прокоментував свій виступ Тарас.— Поп—композиція «Ти — найкраща з людей» вже віджила свій момент слави два роки тому. Не хотів її виконувати, бо розумів, що слухачам вона вже набридла. Попри це, з усіх сил намагався заспівати її достойно. У виборі фінальної композиції не винен ні я, ні Тіна — так склались обставини.

— Яка композиція із заспіваних на проекті ваша улюблена?

— Мабуть, та, яку я виконував на сліпих прослуховуваннях— Balada bao, її ще називають «Че—че—ре—че». Ця пісня популярна серед бразильських футбольних фанів. Після того, як я її заспівав, кількість переглядів її в Інтернеті різко зросла, можна сказати— я зробив свій внесок, щоб Balada bao стала ще популярнішою.

— З початку третього “Голосу країни” у вашій групі підтримки назбиралося чимало прихильниць. Можливо, їх розчарувала поява у прямому ефірі вашої дів—чини?

— Не хочу нічого приховувати від глядачів. Я не з тих співаків, що ховають кохану задля любові публіки. Хотілося б, аби мене оцінювали за вокальними здібностями, а не за “життєвими історіями”.

— То як звуть вашу обраницю?

— Дівчину звуть Таня, вона киянка. Ми познайомились півроку тому, коли переїхав у столицю.

— Тіна Кароль запропонувала вам співпрацю після проекту?

— Співпраці Тіна мені не пропонувала, але ми залишились хорошими друзями. Знаю, що Тіна за мене вболіває і у будь—який час допоможе. За кулісами не було ніякої конкуренції, ми всі підтримували одне одного, вболівали за однокомандників.

— Які поради зіркового тренера вам запам’яталися найбільше?

— Тіна мені дала дуже цінні настанови: і професійні — як правильно дихання тримати, і психологічні — навчила у кожне слово пісні вкладати частинку себе. Пригадую слова Вакарчука про те, що можна заспівати якусь ноту фальшиво, але якщо зробити це з душею, то люди цього не помітять.

Схожі новини