Передплата 2024 «Добрий господар»

До ресторану – у блискучій сукні, у гори – в светрі «а-ля ручна в’язка»

Для зустрічі Чорної Змії дизайнери радять одягати шкіряні вироби

Чорна сукня зі шкіряним блиском і стильним поясом — хіт Новорічної ночі.

“Як зустрінеш Новий рік — так його і проведеш!” — кажуть у народі. Ніщо так не впливає на наш настрій і поведінку, як одяг. Що вдягнути на новорічну вечірку, аби почуватися зручно та впевнено, розповіли відомі дизайнери.

Оскільки до нас наближається Рік Чорної Змії, то, вибираючи святкове вбрання, модельєр Олена Ворожбит радить надати перевагу шкіряним виробам. Найкраще — крокодиловим чи пітоновим. Якщо немає можливості придбати натуральну шкіру — зупиніть вибір на імітованій.

“Писк” сезону — щільно облягаючі сукні або сарафани. Бажано — блискучі, чорного кольору. Тим, хто категорично проти темних відтінків, можна порадити сталеві, сріблясті, сині. Актуальні — срібні та золоті паєтки з холодним блиском. Новий рік найкраще зустрічати в довгій сукні.

В ідеалі тканина має виблискувати, мов зміїна шкіра, однак дамам, які мають зайву вагу, від такого вбрання варто відмовитися. Блиск та приталений фасон підкреслять небажані складки, тож краще зупинити вибір на оксамитовій тканині з напівпрозорим малюнком (деваре): у такому вбранні виглядатимете стрункішою. Пампушкам пасуватиме вільний крій, до сукні можна підібрати стильний пояс.

Екстравагантний образ доповнить масивна біжутерія: дов-гі сережки, масивні браслети, “висюльки”... У моді — обручі та “обідки” на чоло.

Якщо не плануєте зустрічати Новий рік в офіційній обстановці, а вирішили вирушити на маскарад — можете “відриватися по повній”! Аби влаштувати справжнє свято для душі, обирайте найяскравіші, несумісні між собою відтінки. У цьому випадку навіть поєднання червоного та фіолетового — не табу!

Жінки, які збираються провести чарівну ніч вдома, бігатимуть від плити до столу. Їм небажано вдягати довгу вечірню сукню: у моді довжина 3/4 — до середини ікри. Вишуканим господиням краще пасуватиме платтячко з призібраною талією та пишною спідницею. Якщо має-те струнку талію — обов’язково підкресліть її!

Для походу на новорічну дискотеку підберіть яскраву блузу або піджак. Стильно виглядатиме класична блузочка з розкльошеними рукавами, призібраними на зап’ясті, або шовкова сорочка. Піджак має підкреслювати жіночність фігури. Він повинен пасувати до облягаючого плаття. Щоб почуватися комфортно на танцполі, краще вдягнути штани. Про брюки-лосини час забувати: придбайте облягаючі стегна “дудочки” або злегка розкльошені донизу штанята чорного або синього відтінків. Оскільки на порозі — Рік Водяної Змії, актуальний також колір морської хвилі. Не втрачає популярності взуття на платформі та “важкому” каблуку. У моду повертається вузький носок.

Тим, хто зустрічатиме Новий рік у горах, також не варто забувати про святковий одяг. Щоб не змерзнути, вдягніть зручний об’ємний светр “а-ля ручна в’язка”. Доповніть його брошкою, браслетами, напівдорогоцінним камінням, дерев’яними прикрасами...

У пригоді стануть облягаючі туніки вище коліна. Надавайте перевагу теплому одягу чорних, синіх, бірюзових, зелено-синіх, фіолетових, бордових і бурякових кольорів.

Не втрачають актуальності хутряні жилети — як коротенькі, так і до коліна. Цього сезону в моду увійшло хутро козлика. Не обов’язково природного кольору: шарму додадуть яскраві відтінки.

За словами дизайнера Юстини Могиляк, представникам сильної статі найкраще зустрічати Новий рік у чорних або сірих костюмах. Піджак найкраще обрати приталений, сорочку — голубу, бузкову або фіолетову. До цього вбрання пасуватиме золотиста або срібна краватка.

Цього сезону особливо актуа-льні велюрові піджаки та штани в шотландську клітинку. Стильною окрасою стануть яскраві блискучі запонки, срібні та золоті годинники.

Популярності набувають лофери (чоловіче взуття з блискучої шкіри або велюру з припіднятим язичком).

Схожі новини