Передплата 2024 ВЗ

На конкурсі «Міс Львів-2013» буде «Містика краси»

Наступного тижня сцена Оперного театру перетвориться на квітучу клумбу. Чотирнадцять красунь змагатимуться за корону найкрасивішої у конкурсі “Міс Львів-2013”.

У березні цей захід був витриманий у дусі Євро-2012 — дівчата були у формі футбольних фанаток. Тепер конкурс присвячено... кінцю світу (за календарем майя, його пророкують 21 грудня. — Авт.) — “Містика краси”. Одяг пошиють дизайнери Анна Бублик та Олександр Шкарупський. Конкурсантки вийдуть на сцену в образі мавок. Охочим побачити цю красу за квитки доведеться викласти від 100 до 500 гривень.

Як СКАЗАЛА на прес-конференції генеральний директор “Міс Львів” Валерія Никифорець, переможниця представлятиме Львів на Всеукраїнському конкурсі краси, який відбудеться наступного року. Богдана Примак, яка виборола корону на “Міс Львів-2012”, урочисто передасть її новоспеченій переможниці. На “Міс Україна-2012” Богдана не отримала жодного титулу. Львів’янка Наталія Дунич, яка змагалася разом з нею на Всеукраїнському конкурсі, привезла до Львова титул третьої віце-міс України.

У кастингу нового конкурсу взяло участь понад три сотні дівчат, більшість з яких надіслали електронні анкети. З них обрали сорок конкурсанток, до фіналу потрапило

14 красунь. Середній зріст учасниць — 173 сантиметри, вік — 17-22 роки. Понад місяць дівчата готувалися до виходу на сцену, проводили фотосесії, репетиції із хореографами, їх вчили дефілювати подіумом. А ще кожна з учасниць займалася благодійністю, оскільки цьго року вдруге обиратимуть “Міс добре серце”. Номінації конкурсу не змінилися — “Міс бікіні”, “Міс глядацьких симпатій”, “Міс дружба”. Володарка титулу “Міс Львів-2013” отримає корону, ювелірні вироби, путівку у будь-яку точку світу, косметику, абонементи у фітнес-центри, SPA-центри.

Ведучі свята — телеведучі Ігор Посипайко та Ольга Бутко. Виступатимуть відомі співаки та гурти — “Гарячий шоколад”, “Фрістайл”, Василь Бондарчук, Олеся Киричук, Олександр Божик.

Після містичного шоу — гаряча пора для журі. Цього року на конкурсі “Міс Львів” вперше буде міжнародне журі — експерти з України, Монако, Швейцарії, Туреччини. Валерія Никифорець запевнила, що голосування за переможницю буде прозорим. Перед конкурсом кожна з учасниць пройде співбесіду у форматі “мозкової атаки”. Журі визначить сімку фавориток, а потім подивляться, як вони представили себе на конкурсі. Після цього голоси за фавориток кожного члена журі порахують. Дівчина, яка набере найбільше “плюсів”, стане володаркою корони. Пані Никифорець також сказала, що до неї не звертався ніхто із зацікавлених осіб, представників бізнесу, щоб пролобіювати певну учасницю.

Схожі новини