Передплата 2024 ВЗ

В’ячеслав Зайцев у новій колекції поєднав ностальгію і майбутнє

У російській столиці триває Тиждень моди Mercedes-Benz. У перший день дійства “слово” надали визнаним майстрам подіуму — В’ячеславу Зайцеву, Tegin, Dasha Gauser. А кутюр’є-новачки приємно здивували публіку креативними новими колекціями.

Одна зі сильних сторін В’ячеслава Зайцева — уміння поєднувати непоєднувані, на перший погляд, речі — ностальгію і погляд у майбутнє. Нова колекція знаного російського дизайнера увібрала знакові форми, силуети, колірні і фактурні рішення, створені в період з 1960-х по 1990-ті роки. Проте це не “залежаний товар” — маестро їх модернізував, надавши сучасності. І родзинка колекції у тому, що Зайцев-старший не звернувся до класичного французького чи, приміром, англійського стилю середини минулого століття, а базував її на російській класиці.

Основою для дизайнерських експериментів цього разу стала лінія плеча, яку Зайцев розширив завдяки новітнім технологічним можливостям. А чималу кількість нових ідей допомогла втілити потужна команда дизайнерів і технологів його Дому моди.

Схожі новини