Передплата 2024 «Добра кухня»

Проспект Свободи «завершать» у листопаді?

От-от холоди почнуться, а проспект Свободи так і не відремонтували. Хоч і обіцяли все зробити до кінця жовтня, половина проспекту досі перерита. Біля Оперного їздять тракторці, купами лежить плитка. Потік людей тулиться на удвічі тоншій смужці бруківки, дехто балансує, аби не вляпатися у багно. Загороджувальної стрічки між відремонтованою і невідремонтованою частиною немає...

Єдині, на кого не вплинули «великі ремонти», — це сивочолі любителі гри у шахи чи у доміно. Нагрітого роками місця вони не покинули... Не можна сідати на лавочки зліва? Тоді займемо всі лавочки справа, і... нехай увесь світ зачекає.

У міській раді, тим часом, хваляться: роботи виконують добре. Уже відновили 98 відсотків газонів та 35 відсотків бруківки. «Станом на 15 жовтня закінчено ремонтні роботи з відновлення 98% газонів та 35% бруківки. Робітники працюють з 8 ранку і до 6-7 вечора, залежно від погодних умов, у суботу до обіду. Ремонтні роботи мають бути повністю завершені після першої декади листопада», — повідомили в ЛКП «Агенція з підготовки Львова до Євро-2012».

Проспект Свободи відновлюють після того, як у червні ним протоптався багатотисячний натовп фанатів. Гроші на ремонти виділило УЄФА. Загалом — 2,4 мільйона, з них 1 мільйон 930 гривень на перекладання бруківки, 470 тисяч на відновлення газонів. Тендер на виконання робіт виграла компанія ПП «Мірт».

Схожі новини