Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Чернівцях відсвяткували День міста

Такого масового свята не було навіть на 600-річчя.

Цьогоріч святкування у Чернівцях відбувалось кілька тижнів. 6 та 7 жовтня була кульмінація свята, коли місто перетворилось на суцільний святковий майданчик.

Такого велелюддя Чернівці не бачили давно: тисячі людей провели вихідні гуляючи, відчуваючи неймовірне єднання. В ці дні до Чернівців завітало багато гостей з Хмельницького, Івано-Франківська, Львова та інших міст. Кожна вулиця та площа зустрічали гостей святковими програмами, цікавими виставками та виступами, ярмарками, презентаціями виробів народних майстрів тощо. Свій подарунок чернівчанам подарувала і природа — адже на вихідні було тепло та сонячно. А ввечері чернівчан та гостей міста вітали Олег Скрипка та Воплі Відоплясова, Кріс Норман, Оттаван, Ерапшн і Боні М, які приїхали на запрошення очільника міста Віталія Михайлішина.

На завершення феєричного концерту всі запрошені артисти разом з Віталієм Михайлішиним та чернівецькою шоу-групою «Вікторія» заспівали легендарну «Червону руту». Їм підспівували десятки тисяч людей. А потім на честь Чернівців різнокольово вибухали святкові салюти.

Схожі новини