Передплата 2024 «Добра кухня»

Таксист влаштував «еротичне шоу» в нічному Тернополі

Знущаючись з пасажира, таксист роздягнув його догола і пограбував

Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції затримали водія таксі, який з допомогою своїх колег добряче познущався з пасажира. Проти затриманого порушили кримінальну справу за звинуваченням у “пограбуванні, поєднаному з насильством, яке є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого”.

20-річний студент одного з вузів Тернополя разом з друзями затримався далеко за опівніч в одному з нічних розважальних закладів. Коли настав час повертатися додому, друзі викликали для нього таксі однієї з перевізницьких фірм. У теплому салоні автівки підпилий пасажир задрімав. Прокинувся юнак, коли таксист почав його штовхати, зупинившись на вулиці, до мешкав студент. Спудей запитав, скільки винен. І почув від таксиста суму, втричі вищу від тієї, яку зазвичай платив за такий маршрут.

Зрозуміло, що пасажир відмовився платити завищену ціну. Розлючений тим, що не вдалося обдурити підпилого клієнта, таксист викликав по рації своїх колег. Коли до місця події під’їхало ще декілька автівок, таксисти гуртом накинулися на бідного студента і жорстоко його побили. Після цього закинули у багажник автівки таксиста, який спровокував скандал. Той повіз свого пасажира в багажнику назад до розважального закладу. Там витяг побитого хлопця з багажника і примусив роздягнутися догола. Коли студент опинився в костюмі Адама, таксист наказав йому бігати навколо припаркованих біля закладу машин. З нічного бару у цей час виходило чимало відвідувачів. Та ніхто з них не допоміг бідаці, з якого знущалися. Люди натомість весело реготали та фотографували на мобільні телефони “еротичне шоу”.

Поки юнак бігав навколо бару, таксист витяг з його одягу гаманець, у якому лежали 50 гривень і документи, та поклав його разом з “Айфоном” студента собі до кишені.

На щастя, про “еротичне шоу” під розважальним закладом хтось розповів друзям студента. Вони повернулися до нічного бару, викликали інше таксі та завезли свого приятеля додому.

Наступного дня міліціонери затримали нахабного таксиста. Студент упізнав свого кривдника, і того взяли під варту.

Схожі новини