Передплата 2024 «Добрий господар»

Затримати грабіжника допомогла відчайдушна білявка

В один із магазинів Дрогобича зайшов 25-річний місцевий житель, якого мучило похмілля. Він підійшов до каси та замовив енергетичний напій. Продавець відвернулася. І цієї миті молодик вихопив з паперової коробки, що лежала біля касового апарата, 3148 гривень та кинувся навтьоки.

30-річна продавець пані Ганна не розгубилася. Одразу натиснула на “тривожну кнопку” ДСО (Державної служби охорони) та вибігла за грабіжником на вулицю. Наздоганяючи негідника, жінка кликала на допомогу. На ці крики відгукнувся невідомий перехожий, який допоміг сміливій жінці схопити зловмисника і відібрати у нього викрадені гроші.

Але зловмисникові вдалося вирватися та втекти. Проте цієї миті на місце події прибули бійці ДСО, які затримали грабіжника.

Затриманий за пограбування, розповіли у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області, раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Молодик ледь не бив себе та казав, що сам не розуміє, навіщо вчинив злочин. Каже, до цього підштовхнула оковита...