Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Постріл у... сина

На полюванні мисливець вбив свою єдину дитину

Страшна трагедія сталася в лісі неподалік села Ятушкова Барського району Вінницької області. Під час полювання мисливець через необережність власноруч вкоротив життя своєму восьмирічному синові.

28-річний житель одного з сіл Хмельницької області не вперше приїхав на Вінниччину, щоб взяти участь у полюванні на диких качок. Після полювання він разом зі своїм восьмирічним сином почав збиратися додому. Хлопчик сів в автомобіль, а мисливець зупинився біля машини, щоб розрядити рушницю. Дитина несподівано голосно увімкнула в автомобілі радіо. Мисливець машинально повернувся на звук та “на автоматі” натиснув на гачок. Куля з мисливської рушниці влучила дитині в голову.

Батько довіз сина до найближчої АЗС, де на пораненого вже чекала карета “швидкої”. Та довезти хлопчика живим до лікарні не вдалося...

Загиблий, розповіли в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ у Вінницькій області, був єдиною дитиною у батьків. Гладкоствольною рушницею, з якої пролунав смертельний постріл, мисливець володів на законних підставах. Наразі проти вбитого горем чоловіка порушили кримінальну справу за звинуваченням у “вбивстві з необережності”.

Схожі новини