Передплата 2024 «Добра кухня»

З юнки знімали «порчу»

Разом із нею зняли три каблучки, сережки, золотий ланцюжок і мобільний телефон

У 18-річної юнки на одній із вулиць Гусятина (райцентр у Тернопільській області) невідома жінка запитала, котра година. Дівчина відповіла та пішла своєю дорогою. Через мить її хтось схопив за руку. Дівчина обернулася і побачила ту саму жінку. “На тебе наслали страшні чари!” — дивлячись прямо у вічі, якимось дивним голосом сказала незнайомка...

Жінка сказала, що знає про всі негаразди, що трапилися з юнкою, та почала їх перераховувати. Багато її слів, розповіла пізніше міліціонерам дівчина, — про хворобу рідних, розлуку з коханим, справді відповідали дійсності. “Вуличний психолог”, побачивши, що їй повірили, сказала дівчині, що всі її негаразди викликані злими чарами, які хтось на неї наслав. Та запропонувала провести обряд зі зняття цих чар. Незнайомка та юнка відій­шли у безлюдне місце. Там для проведення обряду жінка наказала дівчині стати обличчям до стіни та стільки-то разів промовити чарівні слова, які вона підкаже. Та щоб обрядові не завадили потойбічні сили, слід зняти зі себе всі коштовності, попередила ворожка.

Дівчина зняла зі себе золотий ланцюжок з підвіскою, три каблучки, сережки та разом із мобільним телефоном поклала їх у свою сумочку, яку віддала на зберігання ворожці. Потім стала під стіну та почала шепотіти слова, які їй наказала повторювати незнайомка. Коли обернулася, нікого поряд не побачила.

Юнка ще довго стояла під стіною, бо ворожка наказала не сходити з місця, щоб не накликати біду. Коли ж відійшла від “гіпнозу”, пішла до міліції. Дівчині пощастило. Свою “зцілительку” вона впізнала, коли оперативники почали показувати фотографії відомих шахрайок. Незабаром “зцілительку” за гарячими слідами затримали.

З’ясувалося, розповіли в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області, що “порчу” з юнки знімала жителька Волинської області, яка заробляє собі на життя шахрайствами. За схожий злочин вона вже відбувала покарання та вийшла на волю у 2010 році. І знову взялася за старе.

P.S. Співробітники міліції Тернопільщини просять громадян уважно придивитися до фото затриманої. Якщо ви також стали жертвою її шахрайств, зателефонуйте у міліцію за номерами: (0352) 27-13-00, (0352) 27-14-79, або 102.

Схожі новини