Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Андрій освідчився мені у маленькому літаку. А одружилися на березі океану»

Ексклюзивне інтерв’ю з  Наталкою Денисенко, виконавицею ролі Сніжани у комедійному серіалі «Село на мільйон» .

20 листопада на телеканалі «1+1» стартувала прем’єра другого сезону комедійного серіалу «Село на мільйон». Робота у цій стрічці стала особливою для Наталки Денисенко, виконавиці ролі Сніжани, адже на час зйомок Наталка була вагітною малюком. Журналіст “ВЗ” поспілкувалася з актрисою про комедійний серіал, її творчий шлях та казкове весілля на Мальдівах.

- Наталко, вітаємо з народженням сина! Зйомки продовження «Села на мільйон» тривали влітку. Як вам вдалося витримати роботу у спекотні дні на такому серйозному терміні?

- Мене дуже підтримувала команда, яка працювала над створенням серіалу. Коли мої емоції брали гору, усі з розумінням ставилися до мене. Був такий випадок, коли я захотіла помідора, але не мала змоги його з’їсти, і влаштувала невелику істерику. Продюсери швидко знайшли те, що я хотіла, і залагодили ситуацію. Це, мабуть, найбільша неприємність, яка сталася зі мною під час зйомок.

- Не думали відмовитися від зйомок у другому сезоні серіалу?

- Насправді, мій чоловік говорив, щоб я відмовлялася від ролі і сиділа вже вдома, набиралася сил перед пологами. Але я розуміла, що попереду декретна відпустка, і я ще встигну засумувати за роботою. Поспілкувавшись з командою, яка працювала над «Селом на мільйон», зрозуміла, що вони створять усі умови, щоб і мені, і малюку було комфортно. Тому я без зайвих думок прийняла пропозицію. Не могла втратити можливості ще раз зануритися у нашу кіношну родинну атмосферу.

- Ваша героїня Сніжана - ризикована дівчина. Чи були якісь екстремальні сцени у вас у цьому сезоні?

- Зйомки вагітною - це ще та пригода! В одній із сцен я повинна була висіти вниз головою. Коли я читала сценарій, у мене був ранній термін, і я спокійно поставилася до цього. Але коли настав момент зйомок, термін уже не дозволяв цього робити, і ми з командою вирішили, що я буду висіти в сітці, - щоб не нашкодити дитині. Усі переживали на майданчику, тому спочатку наш художник-постановник випробував мою роль на собі і заліз у цю сітку. У цей момент я навколо нього бігала і питала: «Ну як там? Мене витримає? Я не впаду?». Його і хитали у цій сітці, і крутили, щоб впевнитися, що зі мною все буде гаразд.

- У фільмі буде видно ваш животик?

- Ми приховували у кадрі мою вагітність. Стилісти підбирали мені широкі сукні, а режисер постійно ставив на передній план якісь предмети, наприклад, стільці, щоб приховати животик.

- Зараз у вас нова роль — актриса в декреті. За зйомками ще не скучили?

- Трохи більше місяця я у декреті, але намагаюсь бути активною мамою. Можу  вибігти в салон краси, навіть їздила, щоб озвучити трейлер до фільму. Ми не користуємося послугами няні. Моя мама приїжджає на кілька днів, щоб допомогти у домашніх справах. Лише їй можу довірити свого Андрійка, бо у мами дуже позитивна енергетика. Розумію, що  синочкові потрібна зараз лише я, тому не можу його надовго залишити. І ревную його страшенно.  Навіть до своєї мами, бо хочу все сама робити.

- На кого схожий малюк?

- Мої подруги кажуть, що це Андрій (чоловік Наталії. - Г. Я.). Але мені здається, що він — моя копія. Ми з коханим вирішили, що губи і підборіддя мої, очі - Андрія, а носик — дідуся.

- Чи змінився ваш чоловік після народження сина?

- Андрій — чудовий батько. Коли синочок плаче, він підходить і запитує: «Андрійчику, чого ти плачеш?», - а малий аж завмирає. Чоловік підтримує мене морально і фізично.  Попри те, що у нього багато зйомок, приділяє мені багато уваги. У студентські роки Андрій  працював з дітками, організовував свята та театральні постановки. Думаю, нашому синові буде дуже цікаво: мама мультяшним голосом розмовляє, тато теж щось придумує для діток цікаве. Не вистачає нам ще дівчинки. Андрій вже мені натякав, що нашій сім’ї ще потрібна донечка.

- Чому ви свого сина назвали так само, як називається ваш чоловік?

- Ми домовилися, що дівчинку називати буде чоловік, а хлопчика - я. У мене не було інших варіантів, крім імені Андрій - воно найгарніше. Коли всі стали говорити: «Та ну, що ти - два Андрії в сім’ї?» - почала вагатися. Думаю, ну добре, як тоді по-іншому назвати? І нічого не змогла придумати. Швидко купила бодік з літерою «А», щоб дороги назад не було.

- Чула, ви одружилися на Мальдівах...

- О...  Це була казка. А почалося все з того, коли Андрій зробив мені пропозицію руки і серця у маленькому літачку. Ми планували весілля влітку. Я мріяла про  красиву відкриту сукню, але саме тоді дізналася, що вагітна. Зважаючи на те, що весілля — це завжди багато клопоту, вирішили спростити собі завдання та відсвяткувати на Мальдівах, а після повернення ми зібрали найближчих і відгуляли у Києві.

- Як відбувалася церемонія?

- На березі океану. Виглядало все, як у кіно: вівтар, прикрашений квітами, столик із смачними коктейлями. Потім був розпис. А ще Андрій там посадив пальму - це така традиція для молодят. Ввечері романтична вечеря біля води, навколо столика горіли факели. Дуже красиво! Океан, шампанське... Просто рай! Хочемо ще раз туди поїхати, але тепер вже з малюком. І привід є — подивитися, як росте наша пальма.

- З народженням дитини ви стали ще й інстаблогером. Це ви так розважаєтесь?

- Сьогодні соціальні мережі — частина нашого життя. Для мене це -  приємна розвага. Поки сиджу вдома, маю можливість спілкуватися зі своїми підписниками. У мене постійно виникає купа запитань з приводу догляду за малюком, я вчуся цього відразу на практиці. Можу запитати щось онлайн у глядачів, і мені відразу надсилають мільйон порад та рекомендацій. Я читаю і обираю, що мені більше підходить.  

- Попри те, що  недавно народили, ви знову у чудовій формі...

- До вагітності я ходила у спортивний зал і почала займатися танцями на пілоні. Це спорт, який допомагає не просто підтримувати тіло у гарному фізичному стані, а й розвиває пластику. Я швидко повернулася у форму. Звичайно, кубиків ще немає, але животик плаский. Ще одне моє хобі — кулінарія. Люблю готувати для Андрія, особливо його улюблену смажену картоплю з білими грибами і м’ясом.

- Не думали після народження маленького Андрія переїхати з міста у село?

- Під час вагітності ми з чоловіком їздили на дачу в Тетерівський район. Там красиві місця, кар’єр, сосновий ліс. Але на постійно переїжджати не плануємо. Андрій зараз активно задіяний у проектах, а без нього я не поїду. Що там будемо самі зі сином робити?

- Наталко, коли ви визначилися з майбутньою професією?

- Батьки моєї шкільної подруги працювали у театрі, і ми часто забігали до них на роботу, відвідували всі вистави. Надихнувшись побаченим, я пішла у театральний гурток і у восьмому класі вирішила, що стану актрисою. Попри те, що мої батьки не творчі люди, мама — викладач математики, а тато — геолог, вони не відмовляли мене, навпаки, підтримали це рішення.

- Ви були зразковою студенткою?

- Я не можу сказати, що я була стовідсотково зразковою студенткою. Іноді прогулювала пари, але це були не профільні предмети в театральному університеті (економіка, історія). На профільні дисципліни я ходила з радістю, бо викладали в мене майстри своєї справи.

- Окрім того, що ви акторка кіно, ви ще займаєтесь дубляжем. Пам’ятаєте, як прийшли в цю професію?

- В університеті у нас був предмет «Техніка мови». Один із моїх викладачів на той час вже працював над дубляжем різних роликів. Під час його пари він запросив нашу групу на студію звукозапису, щоб ми попрактикувалися. Вони саме підшуковували собі акторів, які б могли озвучити мультик українською мовою, та ще й безкоштовно, за досвід, так би мовити. Після кількох спроб у мене все вийшло,  і я озвучила всі жіночі ролі. Це була моя перша робота в дубляжі!

Фото телеканалу “1+1”.

Схожі новини