Добрий господар

Квашена капуста — не лише смачна закуска, це постачальник аскорбінової кислоти і вітамінів групи В.

У таку народну прикмету вірять жителі Карпат

Особливо вона необхідна в осінньо­зимовий період.

Восени стадо треба випасати якомога довше. Таким чином тварини отримуватимуть вітамінну зелень, котра підвищує продуктивність. Не менш корисні організму сонячні промені та свіже повітря.

Ідея зайнятися селекцією ківі виникла у першій половині 90­х – коли на ринок почали завозити нові й незвичні для нас плоди.

Восени бджоли активно приступають до викидання трутневого розплоду та виганяння трутнів

Власним «ноу-хау» молодий умілець значно прискорив копання картоплі

Восени, з початком яйценосності, молодих 4­5­місячних курочок відбирають на плем’я

Готувати з грибами ­ насолоджуватися ароматом, інтенсивним смаком і нескінченним розмаїттям страв