Добра кухня

1 кг свинини або телятини часник — для шпигування

Філе будь-якої риби, кислі яблука, ріпчаста цибуля, сіль, перець, кориця, оливкова олія.

Здавна вважають, що капуста має велику силу, яка захищає від поганого і забезпечує силою.

Воду нагріти з маслом до кипіння.

Короп — невід’ємна страва святвечора.

Приготувати начинку: цибулю дрібно нарізати і обсмажити до прозорості.

Свіжу щуку почистити так, щоб не пошкодити шкіру.

На Різдво в Україні традиційно готують величезну кількість різноманітних м’ясних страв: і ковбаси, і печеню, і копчене м’ясо, і буженину.

1 індичка вагою 4−4,5 кг сіль, чорний мелений перець 2 ст. ложки сухих спецій 50 г вершкового масла

Цибулю нарізати соломкою. Печінку — на шматочки близько 2 см.

Для начинки: 50 г родзинок 50 г кураги 0,5 склянки грецьких горіхів