Добра кухня

Для начинки: 2−3 мисливські ковбаски маслини кілька брусочків твердого сиру

Головна репрезентативна страва литовської національної кухні. її стара назва – діджкукуляй (у перекладі — великі галушки), а цепелінами їх почали називати значно пізніше (з німецької — дирижабль (Zeppelin).

0,5 кг картоплі 3 яйця 200 г сметани 4 скибочки житнього хліба

2 кабачки 2 помідори 150 г твердого сиру 400 г свинини

200 г м’яса індички 3 свіжі огірки 2 яйця

Для тіста: 100 г вершкового масла 1 яйце

200 г курячого м’яса 1,5 склянки вареного рису 1 великий баклажан

1 банка консервованого кільцями ананаса 300 г мішаного фаршу (свинина + яловичина)

Розігріти духовку до 180°С. Деко застелити пергаментним папером.

Готовий бограч має бути густим і гострим

На 30 штук: 150 г вершкового масла, 200 мл води, ¼ ч. ложки солі, 4 яйця, 120 г борошна