Добра кухня

9 шт. печива “Oreo” 250 г домашнього сиру 2 ст. ложки сметани 2 ст. ложки цукру

Для тіста: 3 жовтки 1 склянка цукру 50 г масла

Традиційна різдвяна випічка у Німеччині, яка формою і кольором має «нагадувати» загорнуте в пелюшки немовля — Христа.

700 г індичої печінки 3 цибулини

300 г пшеничного борошна 400 г борошна грубого помелу 250 мл молока 25 г дріжджів

1,5−2 кг філе свинини 4 зубчики часнику 3 ст. ложки оливкової олії

Для тіста: 150 г маргарину 200 г цукру 5 яєць

2 середні варені буряки 1 велика варена морквина 2 середні варені картоп­лини 100 г вершкового сиру

Кокосове молоко — це напій, отриманий з м’якоті кокоса.

100 г болгарського перцю 100 г ріпчастої цибулі 60 г свіжих печериць

200 г довгих макаронів 1 морквина 1 цибулина