Добра кухня

1 індичка вагою 4−4,5 кг сіль, чорний мелений перець 2 ст. ложки сухих спецій 50 г вершкового масла

Цибулю нарізати соломкою. Печінку — на шматочки близько 2 см.

Для начинки: 50 г родзинок 50 г кураги 0,5 склянки грецьких горіхів

тушка кролика

На 30 булочок: 2 ч. ложки сухих дріжджів 1 склянка теплої води

Подавати в горнятках.

Для начинки:варена яловичина, варена свинина, цибуля ріпчаста — до смаку, олія з нейтральним смаком

200 г вершкового масла 250 г борошна

1 кг картоплі

400 г ріпчастої цибулі 200 г свіжих печериць або білих грибів

15 довгих картоплин 15 лаврових листків оливкова олія