Добра кухня

15 довгих картоплин 15 лаврових листків оливкова олія

4 картоплини 60 г шинки

3 невеликі помідори

1 літрова банка стрілок часнику 1 ст. ложка грубої морської солі

1 невеликий качан капусти 2 середні морквини 1 середній огірок 1 червоний болгарський перець

5 кг кабачків або цукіні 2 кг яблук

Для начинки: 2−3 мисливські ковбаски маслини кілька брусочків твердого сиру

Головна репрезентативна страва литовської національної кухні. її стара назва – діджкукуляй (у перекладі — великі галушки), а цепелінами їх почали називати значно пізніше (з німецької — дирижабль (Zeppelin).

0,5 кг картоплі 3 яйця 200 г сметани 4 скибочки житнього хліба

2 кабачки 2 помідори 150 г твердого сиру 400 г свинини

200 г м’яса індички 3 свіжі огірки 2 яйця