Добра кухня

Зварити сироп з лимонної кислоти і цукру

Лимони вимити, нарізати, з’єднати з м’ятою, залити водою, варити близько 10 хв., залишити на добу.

Відокремити пелюстки від плодоніжок, тичинок і маточок, щоб залишалися тільки пелюстки. Розкласти їх на рушник і залишити на ніч.

1 кг свинини або телятини часник — для шпигування

Філе будь-якої риби, кислі яблука, ріпчаста цибуля, сіль, перець, кориця, оливкова олія.

Здавна вважають, що капуста має велику силу, яка захищає від поганого і забезпечує силою.

Воду нагріти з маслом до кипіння.

Короп — невід’ємна страва святвечора.

Приготувати начинку: цибулю дрібно нарізати і обсмажити до прозорості.

Свіжу щуку почистити так, щоб не пошкодити шкіру.

На Різдво в Україні традиційно готують величезну кількість різноманітних м’ясних страв: і ковбаси, і печеню, і копчене м’ясо, і буженину.